Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SWAROVSKI και ZANITA WHITTINGTON ...!


Η ZANITA WHITTINGTON ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ STYLING ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ



Υπάρχει καλύτερη εποχή από την περίοδο των γιορτών για να ανανεώσετε τον χώρο σας με τη λάμψη όμορφων πολυεδρικών κρυστάλλινων αντικειμένων; Οι εκθαμβωτικές, αστραφτερές, λαμπερές δημιουργίες της συλλογήςCrystalCreations της Swarovski χαρίζουν στη στιγμή μια πινελιά λάμψης και θαλπωρής στο σπίτι, στο τραπέζι και στο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Αγκαλιάζοντας αυτή τη γιορταστική αίσθηση, η φίλη της SwarovskiZanitaWhittington μοιράζεται συμβουλές stylingκαι διακόσμησης για να δημιουργήσετε μία μοναδική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας το κλασικό και το μοντέρνο, και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο οι πολυδιάστατες δημιουργίες της Swarovski ταιριάζουν θαυμάσια σε διαφορετικά σπίτια και στυλ. «Το παιχνιδιάρικο παραδοσιακό δέντρο είναι το αγαπημένο μου γιατί είναι τόσο νοσταλγικό! Λατρεύω τις κλασικές πράσινες και χρυσαφιές αποχρώσεις που δημιουργούν αντίθεση ανάμεσα στο χρωματιστό κρύσταλλο και τα φυσικά στοιχεία του ξύλου και του έλατου».
Η ταλαντούχα Αυστραλή επέλεξε διάφορα κομμάτια, από τις άψογης κοπής φιγούρες Swarovski έως κομψά στολίδια και μοντέρνα αντικείμενα, όπως ρεσώ, κηροπήγια και βάζα της σειράς Allure. «Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στην ατμόσφαιρα, διότι τα Χριστούγεννα πρέπει να αισθανόμαστε θαλπωρή, και τίποτα δεν δίνει μεγαλύτερη αίσθηση θαλπωρής από το φως των κεριών».
Τα κορυφαία στοιχεία διακόσμησης της Zanita είναι τα λαμπερά κρυστάλλινα αστέρια που υπενθυμίζουν τη μοναδική δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία στην κοπή κρυστάλλου της Swarovski. Για να γιορτάσει την 25η επέτειο αυτών των χριστουγεννιάτικων δημιουργιών, η Swarovski κυκλοφορεί μια περιορισμένη έκδοση η οποία είναι επικαλυμμένη με το εντυπωσιακό εφέ AuroraBorealis. Αυτό το κρυστάλλινο εφέ, το οποίο είχε δημιουργηθεί αρχικά για τον οίκο ChristianDior το 1956, προσθέτει τη χαρακτηριστική ιριδίζουσα λάμψη στο αστέρι του 2016, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό λαμπερό δώρο. Παράλληλα με αυτή την περιορισμένη έκδοση, πολλές ακόμη παραλλαγές του αγαπημένου αστεριού φωτίζουν με στυλ κάθε εσωτερικό χώρο.

  
SWAROVSKI
Η Swarovski προσφέρει μια ευρεία συλλογή απαράμιλλης ποιότητας, δεξιοτεχνίας και δημιουργικότητας. Η Swarovski, η οποία ιδρύθηκε το 1895 στην Αυστρία, σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κρύσταλλα υψηλής ποιότητας, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους, καθώς και έτοιμα προϊόντα όπως κοσμήματα, αξεσουάρ και είδη φωτισμού. Σήμερα, η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski γιορτάζει 121 χρόνια ζωής, διοικείται πλέον από τους απογόνους πέμπτης γενιάς της ομώνυμης οικογένειας και διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερα από 2.680 καταστήματα σε όλο τον κόσμο: 170 χώρες, περισσότεροι από 26.000 εργαζόμενοι και έσοδα ύψους 2,6 δισεκατομμυρίων ευρώ το 2015.
Μαζί με τις αδελφές εταιρείες SwarovskiOptik (οπτικά είδη) και Tyrolit (αποξεστικά),η Επιχείρηση Κρυστάλλων Swarovski συνθέτει τον Όμιλο Swarovski. Το 2015, ο Όμιλος κατέγραψε έσοδα ύψους 3,37 δισεκατομμυρίων ευρώ και απασχολούσε περισσότερους από 30.000 εργαζομένους. Το Ίδρυμα Swarovski ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό να τιμήσει το φιλάνθρωπο πνεύμα του ιδρυτή της εταιρείας, Daniel Swarovski. Αποστολή του είναι να υποστηρίζει τη δημιουργικότητα και τον πολιτισμό, να προάγει την ευημερία και να διαφυλάσσει τους φυσικούς πόρους.
www.swarovskigroup.com