Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Σετ NovAge Ultimate Lift by Oriflame...!


Σήμερα, επέλεξα να σας "παρουσιάσω" μερικά προϊόντα της εταιρείας Oriflame, επειδή δεν έχουν περάσει λίγες ώρες που τα γνώρισα, τα δοκίμασα, τα "μελέτησα" και τα λάτρεψα. 

Με την πολύ ευγενική και επαγγελματική περιποίηση και καθοδήγηση της ειδικού της Oriflame, δοκίμασα και τα έξη προϊόντα της σειράς, και -χωρίς καμμία υπερβολή- τα απόλαυσα.
Ξεκινήσαμε με το Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing (με απαλές κινήσεις, με τις άκρες των δακτύλων άπλωσα το προϊόν στο πρόσωπό μου. Μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση δροσιάς με κατέκλυσε, μια αίσθηση που έγινε ακόμα πιο έντονη με την εφαρμογή της Τονωτικής Λοσιόν NovAge Skin Softening που απομάκρυνε και το πιο ελάχιστο ίχνος μακιγιάζ και ρύπων από το πρόσωπό μου. Στη συνέχεια, η Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift, άφησε μια ευεργετική επίδραση στην περιοχή γύρω από τα μάτια μου, άμεσα. Το Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift, ήταν το επόμενο. Μια μικρή ποσότητα μόνο ήταν αρκετή για να αισθανθώ την επιδερμίδα μου φρέσκια, ζωντανή, ανανεωμένη και τέλος, η Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 NovAge Ultimate Lift έβαλε την τελική πινελιά με αποτέλεσμα, η επιδερμίδα μου, όχι μόνο να νοιώθει, αλλά και να δείχνει πιο νέα και όμορφη. 
"Με το χέρι στην καρδιά", σας συνιστώ ανεπιφύλακτα όλα τα προϊόντα της σειράς Novage Ultimate Lift.
Και για να τα γνωρίσετε και εσείς οι ίδιες με ακριβέστερες λεπτομέρειες, σας παραθέτω μερικά ακόμη στοιχεία γι΄αυτά. 
Έτσι, σημειώστε ότι, αν η απώλεια σφριγηλότητας και η χαλάρωση του περιγράμματος του προσώπου προσθέτουν χρόνια στην ηλικία σας, ήρθε η στιγμή να αντισταθείτε στον χρόνο με το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift, την προηγμένη ρουτίνα περιποίησης που αποκαθιστά τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας για ανορθωμένη όψη με νεανική ελαστικότητα.

Με Τεχνολογία AspartoLift και εκχύλισμα Φυτικών Βλαστοκυττάρων Buddleja, η σειρά NovAge Ultimate Lift ενισχύει τη σύνθεση ελαστίνης και προστατεύει την εξωκυττάρια ουσία της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την ελαστικότητά της ώστε να χαρίσει ανορθωμένη και σφριγηλή επιδερμίδα με σμιλεμένο περίγραμμα και λιγότερες ρυτίδες.


70% ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ -ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.


Το Σετ Περιποίησης Επιδερμίδας NovAge Ultimate Lift περιλαμβάνει 6 προϊόντα τα οποία συνθέτουν τη Ρουτίνα Περιποίησης για Νεανική Επιδερμίδα.
Το σετ περιλαμβάνει:
Γαλάκτωμα Καθαρισμού NovAge Smoothing
Τονωτική Λοσιόν NovAge Skin Softening
Κρέμα Ματιών για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift
Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση NovAge Ultimate Lift
Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση με SPF 15 NovAge Ultimate Lift

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΒΗΜΑ 1: ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Ο καθαρισμός της επιδερμίδας σας από το μακιγιάζ, τα νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους επιτρέπει στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών των προϊόντων που χρησιμοποιείτε για να απολαμβάνετε καλύτερα αποτελέσματα. Το Γαλάκτωμα Καθαρισμού & η Τονωτική Λοσιόν NovAge αφήνουν την επιδερμίδα σας καθαρή και ενυδατωμένη με βαθιά θρέψη. 

ΒΗΜΑ 2: ΜΑΤΙΑ Η επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών είναι ευαίσθητη και χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση. Η Κρέμα Ματιών Ultimate Lift Advance έχει ειδική σύνθεση ώστε να φροντίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με τις ισχυρές μας τεχνολογίες. 

ΒΗΜΑ 3: ΕΝΙΣΧΥΣΗ To Συμπυκνωμένο Serum για Ανόρθωση Ultimate Lift είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μεταφέρει αποτελεσματικά στην επιδερμίδα υψηλή συγκέντρωση όλων των επαναστατικών συστατικών, ενισχύοντας τη δράση της κρέμας ημέρας και της κρέμας νύχτας. 
ΒΗΜΑ 4: ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ Η Προηγμένη Κρέμα Ημέρας για Ανόρθωση Ultimate Lift με
SPF 15 βοηθάει στην προστασία της επιδερμίδας σας από τη φωτογήρανση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ η Κρέμα Νύχτας παρέχει βαθιά θρέψη στα κύτταρα ενώ κοιμάστε. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι χρήστες πολλαπλών προϊόντων μπορεί να παρατηρήσουν ότι παίρνει χρόνο στην επιδερμίδα να προσαρμοστεί σε μία εντατική αγωγή περιποίησής της. Όταν συμβαίνει αυτό, προτείνουμε να εντάσσετε τα προϊόντα σταδιακά στην καθημερινή σας ρουτίνα.

Beauty