Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JIMMY CHOO, ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ/ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «LASH»: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
Γυαλιά ηλίου σε ρετρό φόρμα «μάτι της γάτας» που μεταμορφώνουν σε δευτερόλεπτα την εμφάνισή σας, με προσαρμόσιμες λεπτομέρειες με κλιπ που πλαισιώνουν τα μάτια είτε με βαμπ ύφος από μαύρο δέρμα φιδιού ή με πιο ροκ διάθεση με χρυσά τρουκς σε μαύρο σουέτ. Το μοντέλο διατίθεται σε μαύρο και μπεζ.

                                                           





ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «GOTHA»: ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ PLEXI
Τα γυαλιά ηλίου GOTHA δημιουργήθηκαν με το χαρακτηριστικό υλικό plexi που χρησιμοποιήθηκε για το τσαντάκι CANDY του Jimmy Choo.
Αυτά τα ελαφριά μεταλλικά στρογγυλά γυαλιά ηλίου τονίζονται από μια γραμμή φρυδιών από πλεξιγκλάς με γκλίτερ και χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες. Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης τους εμβληματικούς βραχίονες και επίπεδους φακούς του Jimmy Choo. Το μοντέλο διατίθεται επίσης σε μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο, ασημί και χρυσό.





ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ «ELLO»: ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΡΟΚ
Τα μοντέρνα και διακριτικά υπερμεγέθη μεταλλικά γυαλιά ηλίου με στρογγυλεμένη φόρμα αποπνέουν μια ροκ διάθεση με το μικρό προστατευτικό στο πάνω μέρος του περιγράμματος με χρυσά, μεταλλικά τρουκς που συνδυάζονται με τους μεταλλικούς βραχίονες. Το μοντέλο ELLO διατίθεται επίσης σε μαύρο με ασημί μεταλλικές λεπτομέρειες, λευκό με ροζ χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες και λευκό με χρυσές μεταλλικές λεπτομέρειες.


                                                    
Η συλλογή γυαλιών Jimmy Choo παράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα high end οπτικά καταστήματα.

Fashion, Beauty