Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

DOCTOR BABOR REPAIR CELLULAR Cream+ECM Serum

Babor Xmas offer
ULTIMATE ECM REPAIR SERUM
Σήμερα, θα σας μιλήσω για μια προσφορά προϊόντων Babor, μόνο και μόνο επειδή θεωρώ ότι τα καλλυντικά της εταιρείας αυτής είναι εξαιρετικά και απόλυτα αποτελεσματικά. Αλλά ας δούμε και κάποια στοιχεία περισσότερα για τα προϊόντα αυτά.
Η επιδερμίδα μας, λόγω περιβαλλοντικών επιρροών και στρες, έχει ειδικές ανάγκες περιποίησης.
Το σύμπλεγμα BIOGEN PLANT είναι αποτέλεσμα μίας δύσκολης βιοτεχνολογικής επεξεργασίας και αναπλάθει το δέρμα εντατικά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Κλινικές δοκιμές επιβεβαίωσαν την αποτελεσματική δράση της θαυματουργής αυτής κρέμας πριν και μετά από χειρουργικές επεμβάσεις. Το δέρμα και ο ουλώδης ιστός αναπλάθεται πιο γρήγορα, δείχνει λείο, ομοιόμορφο και απαλό. 50ml

Απλώστε την DOCTOR BABOR ULTIMATE REPAIR CREAM πρωί και βράδυ με νοτισμένα δάχτυλα σε καθαρό πρόσωπο. 

Ποσότητα συσκευασίας:50ml

ULTIMATE ECM REPAIR SERUM
Εντατικό δραστικό συμπύκνωμα αναζωογόνησης, σύσφιξης και καταπραϋνσης, για κάθε επιδερμίδα με ανάγκη ανάπλασης.
Εκχύλισμα Wakame προστατεύει τα βασικά συστατικά του εξωκυτταρικού μανδύα, όπως το κολλαγόνο, την ελαστίνη και το υαλουρονικό οξύ και ενεργοποιεί την ανάπλαση αυτών των συστατικών. Με αυτόν τον τρόπο δρα αποτελεσματικά στη χαλάρωση της επιδερμίδας. Το BIOGEN PLANT EXTRACT από Φυσικά βότανα και φυτικά εκχυλίσματα από δενδρολίβανο, τζίνσενγκ, τσουκνίδα, συκόριζα, νεροκάρδαμο, λάπαθο-οξαλίδα, καπνόχορτο και φαιοφύκη προσφέρει εντατική ανάπλαση. Χωρίς άρωμα και συνθετικές χρωστικές. 
Βιδώνετε την πιπέτα στη φιάλη. Απλώστε το ULTIMATE REPAIR ECM SERUM το βράδυ μετά τον καθαρισμό του δέρματος σας και πριν την κρέμα περιποίησης.
Ποσότητα Συσκευασίας: 50ml

Αποκτήστε και τα 2 προϊόντα από 230€ ΜΟΝΟ 138€.
Η προσφορά ισχύει έως  02/01/2016
Τιμή: 138,00 €  
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ
Beauty