Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Θέλετε να δείχνετε λαμπερή αυτές τις γιορτές; Η Ειδικός στην Περιποίηση Επιδερμίδας, Melina Galeadi, σας καθοδηγεί προσφέροντας τις καλύτερες συμβουλές της για τέλεια επιδερμίδα τον χειμώνα.
Πως επηρεάζει ο χειμώνας την επιδερμίδα μας; 
Ο χειμώνας είναι σκληρός με την επιδερμίδα μας και αυτό δημιουργεί ανισορροπία, ιδιαίτερα στις χώρες όπου οι χειμώνες είναι ξηροί. Σε αυτά τα κλίματα η επίδραση είναι μεγαλύτερη και τα σημάδια γήρανσης επιταχύνονται. Ένα αποτέλεσμα, για παράδειγμα, είναι οι πιο ορατές γραμμές λόγω της έλλειψης ενυδάτωσης.
Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για την αποκατάσταση της ισορροπίας της επιδερμίδας;
Υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να προστατέψουμε την επιδερμίδα μας τον χειμώνα:
1. Γαλάκτωμα Καθαρισμού 
Αντικαταστήστε το προϊόν καθαρισμού σας με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιείτε πρωί και βράδυ είτε μόνο το πρωί και το βράδυ το συνηθισμένο σας προϊόν. Έτσι η επιδερμίδα σας δε θα χάσει τα πολύτιμά έλαιά της. 
Σας προτείνω: NovAge Smoothing Cleansing Milk
2. Προϊόν Απολέπισης 
Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα προϊόν απολέπισης τον χειμώνα για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα και την ξηρότητα. Προτιμήστε ένα ήπιο προϊόν. 
Σας προτείνω: NovAge Smoothing Exfoliating Scrub
3. Πλούσια Ενυδάτωση 
Αντικαταστήστε την ενυδατική σας με μια πιο πλούσια. Εναλλακτικά, εάν δεν θέλετε να αλλάξετε την κρέμα σας, μπορείτε να προσθέσετε μια σταγόνα έλαιο προσώπου. Έτσι θα προσφέρετε στην επιδερμίδα σας την επιπλέον θρέψη που χρειάζεται για να έχετε μια φυσική λάμψη. 
Σας προτείνω: EcoBeauty Face Cream
4. Έλαιο Προσώπου 
Χρησιμοποιήστε ένα έλαιο προσώπου για να θρέψετε σε βάθος την επιδερμίδα σας. εφαρμόστε το τη νύχτα όπου η επιδερμίδα σας είναι πιο δεκτική και επιτρέψτε στο έλαιο να απορροφηθεί σωστά. Δοκιμάστε ένα προϊόν με οργανικό Έλαιο Argan που θα θρέψει την επιδερμίδα σας αποκαλύπτοντας τη λάμψη της. 
Σας προτείνω: EcoBeauty Facial Oil
5. Μάσκα
Χρησιμοποιήστε μια ενυδατική και/ή θρεπτική μάσκα τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και υγιή. 
Σας προτείνω: Creamy Mask Oat
Επιπλέον συμβουλές
Μην ξεχνάτε να πίνετε πολύ νερό και να χρησιμοποιείτε έναν υγραντήρα – ιδιαίτερα όταν κοιμάστε. Η θέρμανση τείνει να δημιουργεί ξηρό περιβάλλον οπότε ο υγραντήρας είναι σημαντικός στη διατήρηση της υγρασίας σε φυσιολογικά επίπεδα. Θα δείτε το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σας το πρωί!
Πηγή: www.gr.oriflame.com
Beauty