Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oriflame, Κάψουλες Προσώπου NovAge Nutri6...!


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Κάψουλες μίας χρήσης που προσφέρουν εντατική θρέψη για το πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Με μοναδικό μείγμα από έξι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φυσικά έλαια που αποκαθιστούν την απαλότητα, τη λεία υφή και τη λάμψη της επιδερμίδας. Κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δοκιμασμένες από καταναλωτές.

Περιγραφή Σειράς NovAge

NovAge

Το NovAge είναι ένα προηγμένο brand αντιγηραντικής περιποίησης επιδερμίδας που επικεντρώνεται περισσότερο στην κατάσταση της επιδερμίδας σας και λιγότερο στην ηλικία σας. Μέσω στοχευμένων λύσεων, οι σειρές της NovAge επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης. Κάθε σειρά είναι αποτέλεσμα καινοτομίας και πρωτοποριακής επιστήμης και εμπλουτίζεται με προηγμένες τεχνολογίες και εκχυλίσματα φυτικών βλαστοκυττάρων, με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται μέσω κλινικών μελετών.

NovAge Ultimate Lift

Η σειρά NovAge Ultimate Lift είναι η προηγμένη αντιγηραντική σειρά περιποίησης επιδερμίδας της Oriflame που στοχεύει άμεσα την απώλεια σφριγηλότητας. Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι αποκαθιστά την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας σφριγηλότητα και πραγματικά ανορθωμένη και σμιλεμένη όψη με σημαντική μείωση των έντονων ρυτίδων.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ & ΤΟΥ LIFTING

Beauty