Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

MY DESTINY...!


MY DESTINY EDP –Μοναδικό. Όπως εσείς.

Δεν υπάρχει πιο τολμηρή δήλωση από τη μοναδικότητα. Ακολουθήστε τον δικό σας δρόμο και αφήστε τη μοναδικότητά σας να λάμψει όπως ποτέ πριν με το MyDestinyEaudeParfum. Εμπλουτισμένο με αναζωογονητική Τουρμαλίνη, σε ένα μπουκάλι με χειροποίητο τελείωμα, είναι ένα αποκλειστικό άρωμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας αντικατοπτρίζοντας το πόσο ξεχωριστή είστε. Μοναδικό. Όπως εσείς. 

 

Η Oriflame είναι υπερήφανη που πρώτη στη βιομηχανία των αρωμάτων κατάφερε να δημιουργήσει μία εξατομικευμένη συσκευασία. Το γυαλί κάθε μπουκαλιού είναι χειροποίητο με ένα μοναδικό σχέδιο εμπνευσμένο από την Τουρμαλίνη. Κανένα σχέδιο δεν είναι ίδιο με κάποιο άλλο, πράγμα που σημαίνει πως το δικό σας άρωμα My Destiny EdP είναι πραγματικά μοναδικό.

Το άρωμά του όμορφο, έντονο chypre φρουτώδες πράσινο που μαγεύειμε τις υδάτινες νότες Νούφαρου στο άνοιγμά του, τη θηλυκή καρδιά του από Πέταλα Παιώνιας και την εκλεπτυσμένη βάση του από Πατσουλί. 
Το άρωμα ενισχύεται ακόμη περισσότερο από εκχυλίσματα του ημιπολύτιμου λίθου Τουρμαλίνη, που είναι γνωστό ότι ενεργοποιεί την αυτοπεποίθηση και χαρίζει ενέργεια. 
Συσκευασία 50 ml


MY DESTINE COLLECTION - ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ

Θα γίνει σήμα κατατεθέν σας το έντονο βλέμμα, με τη νέα Μάσκαρα Wonder Lash σε έντονο μαύρο και τις must-have Σκιές Ματιών στις πιο trendy αποχρώσεις της σεζόν


ΜΑΣΚΑΡΑ WONDERLASH BOLD THE ONE
Μία μοναδική 5-σε-1 μάσκαρα που χαρίζει όγκο και καμπύλες, επιμηκύνει, διαχωρίζει και φροντίζει τις βλεφαρίδες σας. Σε έντονη, μαύρη απόχρωση για ομοιόμορφο αποτέλεσμα και θεαματικό βλέμμα. 
8 ml.

ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ BOLD THE ONE
Χαρίστε ένταση στο βλέμμα με τις δύο εντυπωσιακές παλέτες με σκιές ματιών που αναμειγνύονται εύκολα και είναι πλούσιες σε χρωστικές για έντονη απόδοση χρώματος που θα λατρέψετε. Η συσκευασία περιλαμβάνει πρακτικό διπλό απλικατέρ και καθρεφτάκι. 
2 σετ 4 g.



Η συλλογή My Destiny συμπληρώνει το look σας με ένα κομψό βραχιόλι – cuff και σκουλαρίκια σε χρυσαφί χρώμα με πράσινες πέτρες που θυμίζουν την Τουρμαλίνη.

Beauty - Fashion - Oriflame