Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Leonard Cohen. 'Έφυγε για το αιώνιο ταξίδι του...


Leonard Cohen Dead at  82

είναι ο τίτλος της ιστοσελίδας του Rolling Stone, με την οποία ανακοινώνει το γεγονός ότι ο Leonard Cohen "έφυγε" στην ηλικία των 82 ετών, τα ξημερώματα. 
Ο μοναδικός αυτός συνθέτης και τραγουδιστής, έγραφε τραγούδια σχεδόν μέχρι την τελευταία του στιγμή, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σχετικά ο γιός του. Ένας άνθρωπος που αγαπούσε την Ελλάδα και περνούσε κάποια από τα καλοκαίρια του εδώ, στην Ύδρα με την οικογένειά του. Εκεί που γνώρισε τη Marianne, την οποία αγάπησε και στην οποία αφιέρωσε το τραγούδι του "So long, Marianne".


Εκείνος που μας "χόρεψε" στα άκρα του έρωτα και της αγάπης. 


Που συνόδεψε με τη φωνή και τη μουσική του πολλές από τις πολυτιμότερες στιγμές μας. Που θα μείνει για πάντα στις καρδιές και τη μνήμη μας. Με αγάπη. Με πολλή αγάπη και σεβασμό... 

Leonard Cohen, our man...!



Στη σελίδα του Leonard Cohen στο facebook, η εταιρεία Sony Music Canada, έγραψε τα εξής σχετικά με αυτό το θλιβερό γεγονός...
"It is with profound sorrow we report that legendary poet, songwriter and artist, Leonard Cohen has passed away," the statement read. "We have lost one of music's most revered and prolific visionaries. A memorial will take place in Los Angeles at a later date. The family requests privacy during their time of grief." 

Στο καλό, Leonard Cohen. Στο καλό!

Music, Tribute