Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Jurlique- Activating Water Essence!



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το επίσημο λανσάρισμα του νέου προϊόντος της Jurlique, Activating Water Essence


Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το νέο προϊόν και να έρθουν σε επαφή με τα ενεργά φυσικά συστατικά του, ανακαλύπτοντας τη δύναμη και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. 


Το στοιχείο της φύσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον: Πυκνοί κισσοί, ρίζες μολόχας, κλαδιά ροδακινιάς, rosemary και λεβάντα, τα ενεργά φυσικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, καλούσαν τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν το #PowerOfNature.  
Το Activating Water Essenceεμπλουτισμένο με το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας μολόχας αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, αποτελώντας τo ΝΕΟ απαραίτητο βήμα στην τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου.
Για τη Jurlique, το Αυστραλιανό βιοδυναμικό premium brand περιποίησης της επιδερμίδας, η φύση είναι η απάντηση για την καλή υγεία, την ευεξία και την περιποίηση του δέρματος, αφού η φύση έχει την υπέρτατη δύναμη να δημιουργεί, να θρέφει και να καταπραΰνει.

Διανομή
Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

facebook/jurliquegreece

instagram/jurliquegreece

beauty