Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Αυτές είναι οι πιο hot κουπ για το φθινόπωρο του 2016!


Ποιες είναι οι τάσεις για το φετινό φθινόπωρο; Τι να ζητήσουμε από τον κομμωτή και τι στάιλινγκ θα χρειαστούν;

Tα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για όσες από εμάς δεν επιθυμούν να ασχολούνται και πολύ με το styling. Με αυτό το κούρεμα, επιπροσθέτως, θα δείχνουν πολύ πιο πλούσια και ανάλαφρα
Από την Άντζελα Μολφέτα
Η μακρυμαλλούσα 
Το look: Τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά για όσες από εμάς δεν επιθυμούν να ασχολούνται και πολύ με το styling. Με αυτό το κούρεμα, επιπροσθέτως, θα δείχνουν πολύ πιο πλούσια και ανάλαφρα, ενώ οι φράντζες/αφέλειες προσφέρουν ακόμα πιο γοητευτικό ύφος.
Εάν τα μαλλιά μας είναι σγουρά, θα χρειαστεί λίγη περισσότερη προσπάθεια.
Τι να συζητήσουμε με τον κομμωτή μας: Θα πρέπει να δημιουργηθούν πολλά επίπεδα στο κούρεμα, και ειδικά μπροστά. Φροντίζουμε να απαλλάξουμε τα μαλλιά μας από τις καλοκαιρινές επιθέσεις, αφήνοντας τις άκρες τους απόλυτα υγιείς και δημιουργούμε μια φράντζα/αφέλεια που κάνει πιο έντονο το βλέμμα μας, περίπου στο ύψος των φρυδιών.  
Styling tip: Χρησιμοποιούμε ένα σπρέι ή μους για  όγκο, ειδικά στις ρίζες των μαλλιών μας και τα στεγνώνουμε με το σεσουάρ. Ρίχνουμε το κεφάλι μας προς τα εμπρός, για να αποκτήσουν ακόμα περισσότερο όγκο και τελειώνοντας, τινάζουμε τα μαλλιά μας προς τα επάνω. Με μια μικρή στρογγυλή βούρτσα τυλίγουμε τις ρίζες των μαλλιών μας, χρησιμοποιώντας για λίγα δευτερόλεπτα το σεσουάρ, ώστε να αποκτήσουν έξτρα όγκο. Με μια πιο φαρδιά βούρτσα ή το σίδερο για μπούκλες δίνουμε περισσότερη κίνηση στις άκρες των μαλλιών, σε διαφορετικές κατευθύνσεις, ώστε να δώσουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Όγκος και κίνηση
Το look: ...(για περισσότερα, εδώ)
Πηγή: www.womanidol.com

Beauty