Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Πώς να εφαρμόσετε το άι-λάινερ με μοντέρνο τρόπο!


Όποιες μεγάλωσαν στις δεκαετίες του ΄80 και του ΄90, ίσως ήταν από τα πρώτα προϊόντα ομορφιάς που δοκίμασαν για να αισθανθούν ότι μεγάλωσαν! Φυσικά ήταν μαύρο και οπωσδήποτε η γραμμή ήταν στο κάτω μέρος του ματιού σκληρή, δυναμική και λίγο ροκ. Αυτά όμως ήταν τότε… 
 Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Τα κατοπινά χρόνια και μέχρι πρόσφατα, η γραμμή του άι-λάινερ στο κάτω μέρος του ματιού ξεχάστηκε: Με τη μόδα του μακιγιάζ για γατίσιο βλέμμα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο, οι γραμμές του άι-λάινερ μετατοπίστηκαν στο πάνω βλέφαρο ή πάλι για πιο φυσικό λουκ ή έστω για τις λιγότερο «ταλαντούχες», λίγη μάσκαρα και μία απαλή γραμμή στην άκρη του πάνω βλέφαρου ήταν αρκετά και με το παραπάνω!  

Αυτόν τον χειμώνα, όμως, το άι-λάινερ ξαναθυμάται τα ‘80s και τα ‘90s για να μας θυμίσει εκείνες τις εποχές! Σήμερα, άλλωστε τα ανάλογα προϊόντα είναι πολύ πιο μαλακά, πιο φιλικά στη… χρήση και πιο εύκολα. 

Οι make-up artists λοιπόν, μας αποκαλύπτουν τα κόλπα για να έχουμε το τέλειο αποτέλεσμα:
- Κάντε τη γραμμή που θέλετε στο κάτω μέρος του ματιού και μετά… μπείτε στο ντους! Μην φοβηθείτε, αφήστε τον ατμό να κάνει τη δουλειά του. Μόλις βγείτε, καθαρίστε ό,τι έχει «τρέξει» με μία μπατονέτα βουτηγμένη ελαφρά σε ένα νερό micellaire ή στη λοσιόν καθαρισμού σας. Θα έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή ούτε πολύ αχνή και σίγουρα όχι έντονη. (περισσότερα, εδώ).
beauty, makeup