Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μια νέα αρχή...!



Μια νέα αρχή...!


Ο
 Ήλιος δίνει ζωή!
Αλλού ανατέλλει, αλλού δύει, αλλού είναι αχνός, απαλός, αλλού φωτεινός και φεγγοβόλος, αν και παντού ρίχνει με την ίδια αγάπη τις αχτίδες του στη Γη.

Και κείνες, παίρνουν χρώμα ανάλογα με τη διάθεση και τα όνειρά μας, τις προσδοκίες και τους στόχους μας, ανάλογα με το χρώμα που χρωματίζει μια σημαντική νέα αρχή στη ζωή μας.  

Όπως συμβαίνει και σε αυτήν εδώ την ιστορία που έχει κρυμμένο, κάπου, έναν ήλιο.
Έναν ήλιο που, ενώ στην αρχή ανέτειλε ζωηρά και περήφανα, χάθηκε στη συνέχεια για λίγο πίσω από σύννεφα που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του.

Ο ίδιος ήλιος που, μετά από πολύ καιρό, άρχισε να προβάλει και πάλι δειλά, με αποτέλεσμα, πρόσφατα, να γίνεται όλο και περισσότερο ζεστός, όλο και πιο φεγγοβόλος.

Έναν ήλιο μαγικό και παντογνώστη που, αν τον κοιτάξτε με τα κατάλληλα γυαλιά και την κατάλληλη διάθεση- προσεκτικά- θα δείτε ότι ανάμεσα στις αχτίδες του έχει και μια που χαράζει ζωηρά, με χαμόγελο, και έχει χρώμα ίδιο με το χρώμα των ονείρων μας και με του θαύματος που στον καθένα από εμάς θα αλλάξει τη ζωή!
Έναν ήλιο πρωταγωνιστή και σε αυτό εδώ το παραμύθι… 


"Αυτό είναι ένα πολύ μικρό απόσπασμα ενός παραμυθιού, που δημιουργήθηκε ειδικά, με πολλή αγάπη και πολλές ευχές.  Ευχές για μια νέα αρχή και μια ευτυχισμένη ζωή, σε μια κοπέλλα που το αξίζει!
Όλα τα καλά του κόσμου σ' εκείνη και το νεογέννητο κοριτσάκι της!"