Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ποια χρώματα ταιριάζουν στο δέρμα σας;

To καμηλό είναι μία κλασική και κομψή απόχρωση που ταιριάζει στις ανοιχτόχρωμες γυναίκες // Ένα παστέλ γαλάζιο θα δείξει υπέροχο στο ανοιχτό δέρμα

Ανοιχτόχρωμη, σταρένια ή σκούρα; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και βρείτε ποιες αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στη δική σας επιδερμίδα.
Από τη Βάνα Αντωνοπούλου
To να βρει κανείς το ιδανικό χρώμα για τον τόνο του δέρματός του δεν είναι εύκολη υπόθεση. Έχω διαβάσει άρθρα που μου ζητούσαν να συγκρίνω την επιδερμίδα μου με κάποια εποχή (χειμώνας, άνοιξη, καλοκαίρι;) ή ακόμη και να εξετάσω την απόχρωση που έχουν οι φλέβες στον καρπό μου (μπλε;), αλλά αυτά περισσότερο με μπέρδεψαν παρά με βοήθησαν να δώσω μια λύση στο αιώνιο πρόβλημα: Τελικά αυτό το χρώμα μου πάει ή με “σκοτώνει”;

Παρακάτω ακολουθεί ένας απλός οδηγός για τη δική σας επιδερμίδα. Επιλέξτε τον τόνο του δέρματός σας, δείτε ποιες αποχρώσεις σάς ταιριάζουν ιδανικά αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά σας και πάψτε να φοράτε συνεχώς τα λάθος χρώματα.

Ανοιχτή επιδερμίδα

Σας ταιριάζουν τέλεια: 
•    Σμαραγδί : Οι πλούσιες αποχρώσεις των πολύτιμων λίθων (και ιδιαίτερα του σμαραγδιού) αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να εντάξουν οι γυναίκες με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα τα έντονα χρώματα στην γκαρνταρόμπα τους. 
•    Γαλάζιο: Επιλέξτε ένα παστέλ γαλάζιο που θα δείξει υπέροχο στο ανοιχτό δέρμα σας. Προτείνω να το συνδυάσετε με κόκκινο κραγιόν για να δώσετε λίγο χρώμα ή με smoky eye για πιο αισθησιακό αποτέλεσμα.
•    Καμηλό: Μια κλασική και κομψή απόχρωση που συμπληρώνει απόλυτα τις ανοιχτόχρωμες  (gγυναίκες. Προτιμήστε την σε παλτό που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. (για περισσότερα, πατήστε εδώ).

Πηγή: www.womanidol.com

Fashion