Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

9 χρήσιμες συμβουλές για όμορφα νύχια...!


Σε ποιά από εμάς δεν αρέσουν τα ωραία, περιποιημένα νύχια; Ιδίως όταν έχουμε επιλέξει μια αγαπημένη απόχρωση, φοράμε ένα δαχτυλίδι που αγαπάμε και ετοιμαζόμαστε να πάμε κάπου όπου θέλουμε η εμφάνισή μας να είναι προσεγμένη.

Γι΄αυτό, σκέφτηκα να σας πω για τις 9 συμβουλές που βρήκα, σχετικά, μήπως και σας φανούν άμεσα χρήσιμες.

1. Για να μην ξεφλουδίσουν τα νύχια σας πολύ γρήγορα, περάστε τα με ξύδι, πριν εφαρμόσετε οποιοδήποτε άλλο προϊόν σε αυτά και μόνο αφού στεγνώσει ξεκινήστε τη συνήθη διαδικασία.

2. Για να απομακρύνετε κάθε ίχνος λιπαρότητας από τα νύχια σας και έτσι να πετύχετε πολύ καλύτερη εφαρμογή προϊόντος, περάστε τα με οινόπνευμα πριν από τη χρήση. 

3. Αν τα νύχια σας έχουν κιτρινίσει λόγω μακροπρόθεσμης χρήσης nail polish, τρίψτε τα με μια λευκαντική οδοντόπαστα και θα δείτε άμεσα θεαματικά αποτελέσματα.

4. Βάλτε το nail polish που θα χρησιμοποιήσετε στο ψυγείο 15 λεπτά πριν από τη χρήση του. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή του θα είναι πολύ εύκολη.

5. Αν το βερνίκι νυχιών σας δεν στεγνώνει όσο γρήγορα θέλετε  και εσείς δεν έχετε καθόλου χρόνο για χάσιμο, βυθίστε τα νύχια σας σε κρύο νερό για 2-3 λεπτά. Το βερνίκι σας θα μείνει σταθερό στη θέση του.

6. Το βερνίκι σας έχει παλιώσει, δεν στρώνει εύκολα αλλά παραμένει το αγαπημένο σας χρώμα. Για να το απολαύσετε περισσότερο, ρίξτε 2-3 σταγόνες ασετόν, ανακινείστε το προϊόν και χρησιμοποιείστε το. Θα είναι σχεδόν σαν καινούριο.

7. Το πολύ συχνό πλύσιμο των χεριών μας, ή η χρήση αντισηπτικών, ξηραίνουν το δέρμα και πολλές φορές και την επιφάνεια των νυχιών. Καλό είναι λοιπόν, να χρησιμοποιείτε ενυδατική κρέμα κάθε φορά που πλένετε τα χέρια σας.

8. Βεβαιωθείτε ότι το ασετόν που χρησιμοποιείτε δεν περιέχει συστατικά βλαβερά για την υγεία των χεριών μας. Είναι πολλές οι εταιρείες εκείνες που έχουν στην γκάμα των προϊόντων τους κάτι ανάλογο. Προτιμήστε τις. 

9. Άν μπορείτε, περνάτε τα νύχια σας με μια νέα στρώση άχρωμου βερνικιού κάθε 2-3 μέρες, το αργότερο. Με αυτόν τον τρόπο θα προστατέψετε το χρώμα των νυχιών σας και θα του εξασφαλίσετε μεγαλύτερη διάρκεια.

Τι λέτε;   Σας βοήθησαν οι συμβουλές μας; 

Beauty 
Πηγή: pinterest