Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

6 Deco ideas + 3 beauty tips...!



Οι γιορτές πλησιάζουν και είναι πια καιρός να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον στολισμό των αγαπημένων μας χώρων. Για αρχή λοιπόν και μόνο, σας προτείνω κάποιες εύκολες στην κατασκευή και την υλοποίηση ιδέες, με κεντρικό άξονα τα διακοσμητικά φαναράκια, τις οποίες μπορείτε ή να υιοθετήσετε αυτούσιες, ή να τροποποιήσετε κάπως, ανάλογα με την προσωπική σας αισθητική και τη φαντασία σας. 

Στην πρώτη φωτογραφία, μέσα σε ξύλινο φαναράκι, έχει χρησιμοποιηθεί ψεύτικο χιόνι σαν βάση πάνω στην οποία τοποθετήθηκαν διακοσμητικά ελατάκια και ένα αυτοκίνητο-παιχνίδι. Φυσικά, όπως είπαμε ήδη, τα διακοσμητικά στοιχεία είναι δική σας υπόθεση...

Φαναράκι με μπάλες και εποχιακό στολισμό
Φαναράκι με Χριστουγεννιάτικες μπάλες και πάλι, σε μια ελαφριά παραλλαγή της προηγούμενης εικόνας
Φαναράκια- κηροπήγια
Φαναράκι- κηροπήγιο μέσα σε δίσκο, πλαισιωμένο από
κουκουνάρια και Χριστουγεννιάτικες μπάλες
Φαναράκι με ηλεκτρικά φωτάκια
Τι λέτε; 
Θα εφαρμόσετε κάποια από αυτές τις ιδέες στην πράξη;

Ά, και να μην ξεχάσω my favourite  daily routine beauty tips!
Επειδή είναι ήδη αργά το βράδυ, για να ξεκουράσω την επιδερμίδα μου, πριν ακόμα γράψω αυτό το post αφαίρεσα το makeup  της ημέρας με Garnier Νερό Demaquillage Micellaire, (περισσότερα, εδώ). 
Στη συνέχεια, για κρέμα νύχτας, επέλεξα την Garnier Miracle Sleeping Cream 
Garnier Miracle Sleeping Cream

για την οποία μπορείτε να μάθετε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ, έτσι ώστε να ξυπνήσω με φωτεινή, ανανεωμένη επιδερμίδα.
Και επειδή, μια από τις μεγάλες αδυναμίες μου παραμένουν τα αρώματα. σήμερα, όλη μέρα μου έκανε παρέα η ανάλαφρη, δροσερή, γοητευτική, υπέροχη αύρα του γυναικείου αρώματος της σειράς L' Arlesienne, L' Occitane




Μια "αύρα" που λατρεύω!!!

Beauty, Deco, Christmas