Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Φθινοπωρινή σειρά 2016 Artistry Hi Tech Metallic


 

Μπαίνοντας δυναμικά στη φθινοπωρινή σεζόν, η Artistry παρουσιάζει τη νέα σειρά της Hi Tech Metallic, με μεταλλικό χαρακτήρα και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Η Amway στη νέα της συλλογή αποκαλύπτει τα τέσσερα, αποκλειστικά, must-have προϊόντα, κατάλληλα για τις καθημερινές στιγμές αλλά και για τα πιο εκθαμβωτικά look!



Luxe Metallic Eye Shadow Trio


Το Luxe Metallic Eye Shadow Trio, είναι υγρές σκιές ματιών σε μορφή stick, σε τρεις πανέμορφες ιριδίζουσες αποχρώσεις, εμπνευσμένες από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Το δυναμικό Platinum, το έντονο Emerald και το απόλυτο Amethyst, ξεχωρίζουν για το μοναδικό φινίρισμα και για τους άπειρους τρόπους που μπορούν να συνδυαστούν! 


Φυσικά τις Luxe Metallic Eye Shadow Trio πρέπει να συνοδεύει το Signature Color Longwearing Liquid Liner, που τονίζει το βλέμμα σας αυτόν το χειμώνα. Με πολύ λεπτό πινέλο για εύκολη χρήση, το αδιάβροχο αυτό eye liner σε υγρή μορφή και μωβ απόχρωση, είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει στο απαιτητικό 24ωρο, τη ζέστη και την υγρασία. Εμπνευσμένο από τα trends της σεζόν, το Longwearing Liquid Liner, θα ολοκληρώσει τις πιο εντυπωσιακές σας εμφανίσεις. 


Για να χαρίσετε στο πρόσωπό σας μια ιδιαίτερη εμφάνιση, η Artistry παρουσιάζει τη 3D Face Powder. Οι μεταλλικές πινελιές προσφέρουν πολλαπλές αποχρώσεις, αποκαλύπτοντας το metallic look που επιτάσσει η φετινή σεζόν!

Τέλος, το Satinique Limited Edition Hair Oil Serum προσφέρει στα μαλλιά τη λάμψη και ενυδάτωση που απαιτεί το βαρύ κλίμα του φθινοπώρου και του χειμώνα! Εφαρμόστε στις άκρες σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά, αφήστε το λάδι να «αγκαλιάσει» την τρίχα και συνεχίστε με το styling. Τα εκχυλίσματα από argan, αβοκάντο και kukui, χαρίζουν στα μαλλιά σας μεταξένια όψη και υφή.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά Hi Tech Metallic στο www.amway.gr, και μην ξεχνάτε ότι όλα τα παραπάνω προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα!