Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 βόλτα και 2 υπέροχα beauty products...!




Σήμερα, ήταν μια ωραία ημέρα...

Βόλτα στην Αθήνα, επίσκεψη σε ένα από τα ωραιότερα κτήρια και ξενοδοχεία της Αθήνας, αλλά και της Ελλάδας, για απολαυστικό καφέ αχνιστό, περπάτημα, ξενοιασιά, φίλοι, καλή παρέα...

Τώρα όμως, περασμένη ώρα βραδυνή, λίγο πριν τον ύπνο, είναι η ώρα της daily beauty routine που περιλαμβάνει το απαραίτητο demaquillage αλλά και ένα άλλο -must have- προϊόν. Το Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal, που απλώνουμε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο και τον λαιμό, αποφεύγοντας μόνο την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή των ματιών! 

Μετά από λίγο, και αφού το Age Perfect Extraordinary Facial Oil, έχει εν πολλοίς απορροφηθεί, η ευεργετική του δράση γίνεται ήδη αισθητή από την επιδερμίδα μας. 

Είναι ήδη πιο φρέσκια, περισσότερο "ζωντανή", με λάμψη.

Το αποτέλεσμα του προϊόντος, όμως, θα φανεί σε όλη του την έκταση το επόμενο πρωί, αφού έχει δράσει μια ολόκληρη νύχτα, κατά τη διάρκεια της οποίας η 
επιδερμίδα θρέφεται σε βάθος και ενυδατώνεται αποκτώντας έντονη λάμψη και κασμιρένια απαλότητα. 

 Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal 


Το Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal είναι μια πολυτελής, μη-λιπαρή μίξη 8 ελαίων όπως: λεβάντα, μαντζουράνα, δενδρολίβανο, γεράνι και τριαντάφυλλο,  μια εξαιρετική σύνθεση που επιτυγχάνει να προσφέρει μια μη-λιπαρή, ανάλαφρη αίσθηση, έ
ντονη θρέψη, λάμψη και "κασμιρένια" απαλότητα. 

Η προσωπική μου γνώμη...
Το δοκίμασα, όχι μια, αλλά πολλές φορές και μπορώ να σας πω ότι πια, ανυπομονώ να έρθει η στιγμή που θα το εφαρμόσω στην επιδερμίδα μου, ιδίως ύστερα από μια έντονη ημέρα με πολλές απαιτήσεις, όπου είναι εκτεθειμένη σε διαφορετικές ατμοσφαιρικές "συνθήκες", στη μόλυνση της ατμόσφαιρας, σε εξοντωτικούς ρυθμούς. Με άλλα λόγια, εκτεθειμένη σε παράγοντες που την επηρεάζουν αρνητικά. 
Έτσι, το βράδυ, αφού αισθανθώ πρώτα την ευεργετική δράση του demaquillage, που απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα μου, εφαρμόζω το Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal. Πολύ εύκολο στην εφαρμογή του, από τις πρώτες κιόλας στιγμές, μου προκαλεί αίσθηση ευεξίας, καθώς νοιώθω άμεσα την επιδερμίδα μου ανανεωμένη και φρέσκια. 
Επιπλέον, το απόλυτα διακριτικό άρωμά του, κάνει περισσότερο έντονο το αίσθημα της ευεξίας που ανέφερα και περισσότερο ευπρόσδεκτο το προϊόν αυτό. 
Η συμβουλή μου
Χρησιμοποιήστε το 
Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal, καθημερινά, 
για απαλή, ενυδατωμένη, λαμπερή επιδερμίδα!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ, 
AGE PERFECT HUILE EXTRAORDINAIRE, CREME-HUILE VISAGE

 Age Perfect Huike Extraordinaire, Creme-Huile Visage

Και επειδή είμαι σίγουρη ότι θα μείνετε ενθουσιασμένες από τα αποτελέσματα του Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal, σας προτείνω ακόμη ένα προϊόν της ίδιας σειράς, το Age Perfect Huike Extraordinaire, Creme-Huile Visage.
Είναι μια ελαφράς υφής κρέμα, με επίσης διακριτικό και υπέροχο άρωμα. Μια βελούδινη, πραγματικά, όπως την περιγράφει και η ίδια η L' Oreal κρέμα μασάζ. Η κρέμα αυτή, αποτελείται από μια πολύτιμη σύνθεση που "λιώνει" πάνω στην επιδερμίδα, με αποτέλεσμα να απορροφάται εντελώς από αυτήν και να τη μεταμορφώνει σχεδόν άμεσα, επιδρώντας θετικά, ευεργετικά. 
Τρόπος εφαρμογής
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Age Perfect Huike Extraordinaire, Creme-Huile Visage πρωί και βράδυ, πάντοτε ύστερα από το ανάλογο demaquillage της επιδερμίδας σας.
Το πρωί, τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στις άκρες των δακτύλων σας και εφαρμόστε την στο πρόσωπό σας με απαλές κινήσεις. 
Το βράδυ, μπορείτε να φανείτε αρκετά γενναιόδωρες στο θέμα της ποσότητας της κρέμας και να εφαρμόσετε περισσότερη από αυτήν στο πρόσωπό σας, με προσεκτικές, μεθοδικές κινήσεις, σαν να κάνετε ένα απαλό μασάζ.
Από την πρώτη στιγμή, και στη περίπτωση της κρέμας, θα νοιώσετε την επιδερμίδα σας απαλή, ανανεωμένη, αναζωογονημένη.

"Τόσο το Age Perfect Extraordinary Facial Oil της L' Oreal, όσο και η Age Perfect Huike Extraordinaire, Creme-Huile Visage δεν πρέπει να λείπουν από τη daily beauty routine μιας γυναίκας. Προσωπικά, τα θεωρώ σαν δύο από τα πολύ αγαπημένα μου προϊόντα!" 

Beauty