Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

TASSELS...είναι Μόδα!


Τα tassels, (φουντάκια), είναι πάντα της Μόδας. Στολίζουν, διακοσμούν, φωτίζουν, αλλάζουν εντελώς ένα jacket, ένα τζην, ένα σύνολο. Γι΄αυτό, ακολουθούν φωτογραφίες με ρούχα διακοσμημένα με tassels, ώστε να πάρετε ιδέες και να τις εφαρμόσετε ανάλογα στα δικά σας ρούχα. Στη φωτογραφία της εισαγωγής, πορτοκαλί tassels στολίζουν το γιλέκο που έχει σαν βάση την ίδια ακριβώς απόχρωση.



Ένα απλό, λευκό T- shirt με πολλά, διαφόρων αποχρώσεων, tassels στο τελείωμά του, αποτελεί μια ιδανική, μοντέρνα και ανάλαφρη λύση για πολλές εμφανίσεις σας, ανάλογα με τι θα το συνδυάσετε.


Να το ξεκαθαρίσω από την αρχή. Τα παπούτσια της φωτογραφίας δεν μου αρέσουν καθόλου. Μα καθόλου...Το πανταλόνι όμως, μαύρο, μονόχρωμο, απλό, με μόνο στολίδι τα tassels στο φινίρισμά του (το ρεβερ που λέγανε κάποτε), μου αρέσει πολύ, ιδίως στη φόρμα που διακρίνουμε. Ίσια και μάλλον στενή. Με εξ ίσου ίσια παπούτσια, μπαλαρίνες δηλαδή, λουστρίνι ή στολισμένα με στρας, πιστεύω ότι θα ταίριαζε ιδανικά.

Μια άλλη εκδοχή, σε αυτή τη φωτογραφία. Tassels σε έντονες αποχρώσεις, που υπάρχουν και στο μοτίφ του clutch, αλλάζουν εντελώς την εμφάνισή του και το κάνουν να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Και σκουλαρίκια με tassels για το τέλος. Μακριά και με χρώμα, μέσα στη Μόδα δηλαδή και αυτόν τον χειμώνα. Μπορείτε να αναζητήσετε παρόμοιά τους στα καταστήματα ή ακόμη και να τα φτιάξετε μόνες σας, αν τα χέρια σας "πιάνουν".

Καλή σας επιτυχία.

Fashion