Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

SPARTA GOODS. Μια ιστορία ποιότητας και ομορφιάς...!

SPARTA GOODS και η ιερή γη της Σπάρτης

Θέλω πολύ να σας πω μια ιστορία. Μια ιστορία που ξεκινάει εδώ και πολλά χρόνια και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Έχει να κάνει με ποιότητα, με δημιουργία, με παραγωγή και με εξαιρετικά προϊόντα. Καλύτερα όμως, αντί να σας την πω εγώ, να σας την αφηγηθεί η ίδια η οικογένεια που τη δημιούργησε, κάπως έτσι:
"Η ιστορία μας ξεκινάει πριν από πολλά χρόνια, το 1930 , όταν ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, ο Ανανίας Καραχανίδης  ήρθε από τον Καύκασο στην εύφορη λακωνική γη.Μόλις την αντίκρυσε ξεκίνησε για τον ίδιο αλλά και για τις επόμενες γενιές ένα υπέροχο ταξίδι δημιουργίας και εργασίας, με βάση το εμπόριο ελαιόλαδου , που έκανε γνωστή την οικογένεια σε όλο τον κόσμο.Η 4η σήμερα γενιά κρατάει γερά την σκυτάλη των πατροπαράδοτων τρόπων παραγωγής προϊόντων  άριστης ποιότητας , με βάση την εξαιρετική πρώτη ύλη.Πυξίδα της έχει πάντα τη σοφή συμβουλή του προπάππου: Είναι ευλογημένη ετούτη η γη!"
Μια φράση που συνήθιζε να λέει ο προπάππους της οικογένειας Καραχανίδη, Ανανίας Καραχανίδης, μιλώντας για την πλούσια και εύφορη λακωνική γη, όταν το 1930, ερχόμενος στην Ελλάδα από τον Καύκασο, κατέφθασε εκεί και ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία το εμπόριο ελαιόλαδου. Σήμερα, 100 σχεδόν χρόνια μετά, η οικογένεια Καραχανίδη συνεχίζει επάξια τη λαμπρή εμπορική του διαδρομή, μιλώντας πάντοτε με ευγνωμοσύνη για τη ιερή γη της Σπάρτης, αναγνωρίζοντας τη μοναδική της αξία, μέσα από μια αμφίδρομη σχέση στοργής και φροντίδας. Την ίδια σχέση φροντίδας, την οποία η 4η γενιά της οικογένειας Καραχανίδη, συνεχίζει επάξια μέσα από τη νέα εταιρεία Sparta Goods.
Έχοντας πολυετή εμπειρία στον τομέα των τροφίμων, η οικογένεια Καραχανίδη, διάσημη σε όλο τον κόσμο για την άριστη ποιότητα των προϊόντων της αλλά και για την απόλυτη ικανοποίηση που προσφέρει στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού, δημιουργεί την εταιρεία Sparta Goods, προωθώντας στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές  και προϊόντα ελαιόλαδου.  
Από τα προϊόντα αυτά και βασισμένη στην προσωπική μου εμπειρία αφού τη δοκίμασα, για αρχή και μόνο, θα ήθελα να σας μιλήσω για μια κρέμα σώματος. Είναι η κρέμα σώματος με Ρόδι & Αλόη, της σειράς EOLIA COSMETICS.
Κρέμα  Ρόδι & Αλόη, της σειράς EOLIA, από τη Sparta Goods
Πρώτα θα σας πω κάποια γενικά χαρακτηριστικά για τις κρέμες σώματος EOLIA

Είναι κρέμες που περικλείουν στη σύστασή τους τα μοναδικά θρεπτικά συστατικά και τις εκπληκτικές ιδιότητες, τις θεραπευτικές εκπληκτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, του βαλσαμέλαιου, του μελιού, αλλά επίσης και των διαλεγμένων με απόλυτη προσοχή και αυστηρά κριτήρια βοτάνων και φρούτων των Λακωνικής γης. Έτσι, οι κρέμες σώματος της εταιρείας SPARTA GOODS, προσφέρουν στο δέρμα μας το θεραπευτικό χάδι της φύσης σε κάθε τους εφαρμογή. Και στην πιο μικρή ακόμη. Με φυσικό κερί μέλισσας.

SPARTA GOODS- Ρόδι

Τώρα, θα σας πω την προσωπική μου εμπειρία

Με το που άνοιξα το βάζο με την κρέμα, ένα εξαιρετικό, διακριτικό, αλλά διακριτό επίσης άρωμα έγινε αμέσως αντιληπτό στο χώρο. Η αλήθεια είναι ότι πριν τη δοκιμάσω, και όσο και αν ανυπομονούσα για κάτι τέτοιο, στάθηκα λίγο με το βάζο της κρέμας στα χέρια μου, κρατώντας το αρκετά κοντά στο πρόσωπό μου, μένοντας για λίγο να εισπνέω ξανά και ξανά  το υπέροχο άρωμά της. Το αποτέλεσμα; Μια απόλυτη αίσθηση ευεξίας, λες και είχα νοερά μεταφερθεί σε κάποιον ολάνθιστο κήπο, λες και η Άνοιξη είχε επιλέξει να ξαποστάσει για λίγο στην κρέμα αυτή.
Η "ταυτότητά" της.
Αφού απόλαυσα όσο μπορούσα, με βαθειές, αργές εισπνοές το άρωμα του προϊόντος που κρατούσα στα χέρια μου, προχώρησα στη δοκιμή του. Να μην ξεχάσω να σας πω, εδώ, ότι είχα παρατηρήσει ήδη την κρέμα EOLIA, Ρόδι & Αλόη και είχα προσέξει ότι είχε μάλλον παχύρρευστη υφή, προσομοιάζοντας περισσότερο σε body butter παρά σε body lotion. Και όταν τη δοκίμασα διαπίστωσα ότι έτσι ήταν τελικά. Μια κρέμα όχι υδαρής, όχι ρευστή, αλλά με περισσότερο παχύρρευστη υφή, όντως σαν body butter. Μια κρέμα που δεν μου θύμισε ιδιαίτερα κάποια άλλη. Μια κρέμα με δική της ταυτότητα.
Η εφαρμογή της. Πολύ εύκολη στην εφαρμογή, αφού απλώνεται ομοιόμορφα χωρίς καμμία δυσκολία και δίνει την αίσθηση της ενυδάτωσης από την πρώτη στιγμή. Μια αίσθηση δροσιάς περισσότερο, όχι ασαφούς και αδιόρατης, αλλά απόλυτα σαφούς και συγκεκριμένης. Μια ενυδάτωση που διαρκεί για πολλή ώρα ενώ διατηρείται αναλλοίωτη. 
Συμπέρασμα: Η κρέμα Ρόδι & Αλόη, της σειράς EOLIA COSMETICS, κέρδισε επάξια μια από τις top θέσεις στα προϊόντα που θεωρώ must have αφού είναι πολύ ευχάριστη στη χρήση, πολύ αποτελεσματική στην εφαρμογή, με σύνθεση από αγνά, πρώτης ποιότητας φυσικά προϊόντα και επιπλέον...εμπεριέχεται σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο γυάλινο βάζο.
Σας προτείνω ανεπιφύλακτα να τη δοκιμάσετε λαμβάνοντας υπ΄όψη σας ότι αμέσως μετά θα θέλετε να την έχετε πάντα μαζί σας.
Πολύ σύντομα θα σας μιλήσω και για άλλα, εξ ίσου ποιοτικά και εξαιρετικά προϊόντα της SPARTA GOODS, που ομολογώ ότι με εντυπωσίασαν. Όλα...

beauty