Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Pacific Lights ARTISTRY LIGHT UP LIP GLOSS. My favourites...!


Η περιορισμένης έκδοσης συλλογή LIGHT UP LIP GLOSSES της ARTISTRY, κυκλοφορεί σε 5 διάφανες αποχρώσεις με έντονη ακόμη τη λάμψη των καλοκαιρινών διακοπών που πέρασαν. 
Εδώ και καιρό, χρησιμοποιώ κάποιες από τις αποχρώσεις της σειράς Pacific Light - Light Up Gloss της Artistry και είμαι, φυσικά, απόλυτα ευχαριστημένη.
Πέρα από τις πανέμορφες (και πολύ βολικές για όλα τα γούστα και όλες τις ώρες) αποχρώσεις, η σειρά αυτή έχει εφοδιάσει κάθε lip gloss με απλικατέρ εφαρμογής που αποτελείται από φωτάκι και καθρέφτη για εύκολη εφαρμογή και φρεσκάρισμα όπου και αν βρίσκεστε. Σε κάποιο εστιατόριο με χαμηλό φωτισμό, για παράδειγμα. Όπως ίσως προσέξατε και στο video μας, με το άνοιγμα του lip gloss, ένα φως -σε συνδυασμό με τον καθρέφτη με τον οποίο είναι επενδυμένη η μια πλευρά του προϊόντος- σας λύνει κυριολεκτικά τα χέρια αφού μπορείτε να ανανεώσετε το lip gloss άνετα, χωρίς την ανάγκη άλλου φωτισμού. 
Επιπλέον, καθώς στη σύνθεσή του περιλαμβάνεται και "η γεύση μέντας", με την εφαρμογή του αισθάνεστε στα χείλη σας μια μοναδική δροσιά, μια αναζωογονητική αίσθηση που διατηρείται για αρκετό διάστημα αναλλοίωτη.

Η Συλλογή Χρώματος Pacific Lights της ARTISTRY Light Up Lip Glosses*
αποτελείται από περιορισμένης έκδοσης* αποχρώσεις, που προσθέτουν μια έκρηξη χρώματος και φωτεινές πινελιές στα χείλη σας. Έτσι,  α
νάλογα με τον τρόπο ζωής, την προσωπικότητα ή απλά τα σχέδιά σας για μια συγκεκριμένη μέρα ή νύχτα, θα βρείτε το χρώμα που σας ταιριάζει. Η διάφανη μπλε απόχρωση Tropical, ιδανική για τις μέρες του καλοκαιριού που πέρασε και χαλαρώναμε στην παραλία, συνεχίζει ακόμη να συνοδεύει τους πρωϊνούς περιπάτους μας (αν το στυλ μας ταιριάζει, φυσικά),  ενώ οι χαριτωμένες αποχρώσεις Cherry και Pink Grapefruit είναι τέλειες για τις νυχτερινές εξόδους μας στην πόλη.

Για καλοκαιρινή λάμψη και χείλη που μαγνητίζουν τα βλέμματα, τολμήστε με τις αποχρώσεις Citrus ή Wild Berry. 

Και τώρα, μετά το καλοκαίρι κάντε μια εκπληκτική δήλωση ομορφιάς με εντυπωσιακά, πανέμορφα χείλη.

Οι νέες αποχρώσεις των Light Up Lip Glosses της ARTISTRY, αποτέλεσαν είναι μέρος της Καλοκαιρινής Συλλογής Χρώματος 2016 ARTISTRY PACIFIC LIGHTS που έχει επιμεληθεί ο Διεθνής Makeup Artist της ARTISTRY Rick DiCecca.
Αν είναι εμπνευσμένες από τις καλοκαιρινές διακοπές και την εκρηκτική ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας και των XSTM Power Drinks, συνεχίζουν πάντα να αποτελούν ένα μέρος της καθημερινότητάς μας.
Προσωπική μου επιλογή: Cherry, Κωδικός 120237
Τιμή Λιανικής με ΦΠΑ21,77 EUR
 * Διάθεση έως την εξάντληση των αποθεμάτων. 
beauty, #artistry, #lipglosslightup