Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Oil Reflections της WELLA. Νέα πολύτιμη σειρά περιποίησης!



Η νέα πολύτιμη σειρά περιποίησης Oil Reflections


Η Wella Professionals παρουσιάζει την πρώτη πολύτιμη σειρά Oil Reflections, και σας προσκαλεί να απολαύσετε την πλέον κορυφαία εμπειρία περιποίησης και ομορφιάς!

Για τα προϊόντα WELLA, θα σας μιλήσω από προσωπική πείρα. 
Για τη νέα σειρά περιποίησης Oil Reflections, ιδιαίτερα, προϊόντα της οποίας είχα τη μεγάλη χαρά να απολαύσω από τα έμπειρα χέρια του team των Κομμωτηρίων Ilias Antoniou.  
Και το "απολαύσω" το εννοώ 100% αφού με άλλη υφή μαλλιών (ξηρά, σγουρά, άτονα, ταλαιπωρημένα) μπήκα και με άλλη (ίσια, λεία, απαλά, ενυδατωμένα, ζωντανά), βγήκα. 

Τώρα, αν το θέλετε, μπορείτε να μπείτε και εσείς σε έναν κόσμο απαράμιλλης πολυτέλειας και να απολαύστε την πλέον ολοκληρωμένη εμπειρία περιποίησης μαλλιών με τη σειρά Oil Reflections και την υπηρεσία κομμωτηρίου Luminessence Spa από τη Wella Professionals

Να σας τονίσω, στο σημείο αυτό, ότι η σειρά Oil Reflections είναι η πρώτη σειρά της Wella Professionals με πολύτιμα έλαια, που δημιουργήθηκε για να δίνει στα μαλλιά μας μια εμπειρία πολυτελούς περιποίησης με εκπληκτικά αποτελέσματα κάθε φορά που την χρησιμοποιούμε. Έως και 3 φορές απαλότερα μαλλιά* και άμεση φωτεινότητα. Με αυτή την πολυτελή, νέα συλλογή, κάθε εμπειρία περιποίησης μαλλιών γίνεται μια σαγηνευτική έκπληξη που αναδεικνύει την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε μια κορυφαία στιγμή χαλάρωσης.

Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από το κορυφαίο σε πωλήσεις, έλαιο μαλλιών Oil Reflections της Wella Professionals και τώρα
επεκτείνεται σε μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών, που περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner, μάσκα μαλλιών, το νέο έλαιο περιποίησης για  τέλειο φινίρισμα αλλά και τον ορό Luminous Magnifying Elixir στον οποίο βασίζεται η υπηρεσία κομμωτηρίου Luminessence Spa.

Ο Eugene Souleiman, Global Creative Director της Wella Professionals, αναφέρει για τη νέα σειρά Oil Reflections: « Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα χρησιμοποιούσαμε μια σειρά περιποίησης με έλαια στα παρασκήνια της Εβδομάδας Μόδας. Κι αυτό γιατί πολλά έλαια είναι αρκετά λιπαρά και μπορεί να βαρύνουν τα μαλλιά.  Η σειρά Oil Reflections, είναι μια συλλογή προϊόντων, που χάρη στην προηγμένη της τεχνολογία είναι εξαιρετικά ελαφριά και προσθέτει απίστευτη λάμψη και κίνηση στα μαλλιά, ενώ τα αφήνει απαλά.» Και συμπληρώνει «Μου αρέσει πολύ, επίσης, να τη χρησιμοποιώ στις φωτογραφίσεις, γιατί το φως δείχνει να αντανακλά στα μαλλιά, ενισχύοντας το χρώμα και τη λάμψη τους δημιουργώντας ένα αληθινά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.»

Νέο Πρόγραμμα Oleology

Η νέα σειρά Oil Reflections της Wella Professionals, έχει δημιουργηθεί βασισμένη στο νέο πρόγραμμα Oleology που συμβάλλει στην προστασία της φυσικής λιπιδικής στιβάδας από την φθορά. Το πρόγραμμα προστατεύει την επιφάνεια της τρίχας, ώστε το φως να ανακλάται και να αποκαλύπτει μια περλέ και ιριδίζουσα λάμψη. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στο πρόγραμμα Oleology :

·         Το Luminous Reveal Shampoo με EDDS: προστατεύει το κεράτινο περίβλημα της τρίχας από τις ελεύθερες ρίζες. Η επιφάνεια των μαλλιών καθαρίζεται και προστατεύεται από τους χημικούς ρύπους.
·         Η Luminous Reboost Mask με Πανθενόλη: αναπληρώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα υγρασίας. Παρέχει απαλότητα και θρέψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει.
·         Τα Luminous Smoothening & Reflective Oil με Μαλακτικούς Παράγοντες: ενισχύει την αντανάκλαση του φωτός. Η φυσική λιπιδική στοιβάδα προστατεύεται από το φθορά, για μια απαλή επιφάνεια μαλλιών που αντανακλά το φως.

Ολοκληρωμένη πολυτέλεια

Με τη νέα πολύτιμη Oil Reflections Collection, μπορείτε να δημιουργείτε καθημερινά στο σπίτι σας τις γεμάτες πολυτέλεια στιγμές που απολαμβάνετε κάθε φορά που επισκέπτεστε το κομμωτήριο, αναβαθμίζοντας την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας σε μια κορυφαία εμπειρία που θα λατρέψετε.

Κάθε προϊόν έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει μια εμπειρία περιποίησης για όλες τις αισθήσεις, μ’ ένα μαγευτικό άρωμα που ταξιδεύει τον νου στους λευκούς αμμόλοφους της Ανατολής. Σε συνδυασμό με τα προϊόντα που αφήνουν μια αιθέρια αίσθηση και αποκλειστικά, λαμπερά αποτελέσματα, η νέα σειρά Oil Reflections καθιστά κάθε εμπειρία μια σαγηνευτική έκπληξη που θέλετε να απολαύσετε. Η ολοκληρωμένη σειρά περιλαμβάνει τα παρακάτω προϊόντα:

·        Luminous Reveal Shampoo: ένα ελαφρύ ενυδατικό σαμπουάν με εκχύλισμα λευκού τσαγιού και υφή διάφανου gel, που καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος και τους χαρίζει φωτεινότητα.
·        Luminous Instant Conditioner: μαλακτική κρέμα 30’’ που κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό των μαλλιών, χαρίζοντας τους φωτεινότητα και απαλότητα. Περιέχει έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα λευκού τσαγιού.
·        Luminous Reboost Mask: θεραπεία με έλαιο καμέλιας και εκχύλισμα από λευκό τσάι που θρέφει και αναπληρώνει τα κενά στην δομή των μαλλιών, προσφέροντας περισσότερη λάμψη.
·        Light Luminous Reflective Oil: Ανάλαφρο, πολυχρηστικό και φίνο έλαιο που χαρίζει στα μαλλιά αέρινη υφή και αρμονική κίνηση. Με έλαιο καμέλιας. Για λεπτά έως κανονικά μαλλιά.
·        Luminous Smoothening Oil: κορυφαίο σε πωλήσεις έλαιο της Wella Professionals και πηγή έμπνευσης για τη συλλογή Oil Reflections. Αυτό το έλαιο περιποίησης πολλαπλών χρήσεων με έλαιο macadamia, έλαιο αβοκάντο και βιταμίνη Ε, χαρίζει στα μαλλιά απαλότητα και μια αστραφτερή τελική όψη. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών.

Υπηρεσία Κομμωτηρίου Luminessence  Spa

Η νέα υπηρεσία Luminessence Spa έχει δημιουργηθεί για να συμπληρώσει τη συλλογή Oil Reflections και να δημιουργήσει την απόλυτη εμπειρία κομμωτηρίου που αξίζει σε κάθε γυναίκα να απολαμβάνει.

Συνδυάζοντας τις γνώσεις του επαγγελματία-κομμωτή με τη νέα κορυφαία συλλογή Oil Reflections, η υπηρεσία Luminessence Spa προσφέρει στα μαλλιά φωτεινότητα και απαλότητα που διαρκεί.  O ορός Luminous Magnifying Elixir που χρησιμοποιείται στην υπηρεσία Luminessence Spa, χαρίζει στα μαλλιά επιπρόσθετη λάμψη και απαλότητα καθώς και έλεγχο μεγάλης διάρκειας (έως 72 ώρες) ενάντια στο φριζάρισμα.** Ο ορός μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μοναδική θεραπεία στα μαλλιά πριν τη μάσκα ή σε ανάμιξη με αυτή.

ΠΛΤ (Η τελική τιμή είναι στη διακριτική ευχέρεια του κομμωτή):
Σαμπουάν  250ml  - 15,5€
Μάσκα 150ml - 19,9€
Μαλακτική Κρέμα 200ml - 19,9€
Έλαιο 100ml - 19,9€

Hair