Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JURLIQUE και ΝΕΟ Activating Water Essence!

Discovery Zone”.Τα βασικά ενεργά συστατικά του ΝΕΟΥ Activating Water Essence, ρίζες μολόχας, κλαδιά ροδακινιάς, δεντρολίβανο και λεβάντα ενθαρρύνουν τους καλεσμένους να ανακαλύψουν το #PowerOfNature  
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου το επίσημο λανσάρισμα του νέου προϊόντος της Jurlique, Activating Water Essence
Οι λαμπεροί καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το νέο προϊόν και να έρθουν σε επαφή με τα ενεργά φυσικά συστατικά του, ανακαλύπτοντας τη δύναμη και τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. 
Η είσοδος του χώρου της εκδήλωσης


Το στοιχείο της φύσης μονοπώλησε το ενδιαφέρον: Πυκνοί κισσοί, ρίζες μολόχας, κλαδιά ροδακινιάς, rosemary και λεβάντα, τα ενεργά φυσικά χαρακτηριστικά του νέου προϊόντος, καλούσαν τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν το #PowerOfNature.  

Το Press gift: Ένα γυάλινο terrarium και το ΝΕΟ Activating Water Essence
                    
Το Activating Water Essenceεμπλουτισμένο με το βιοδυναμικό εκχύλισμα ρίζας μολόχας αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση, αποτελώντας τo ΝΕΟ απαραίτητο βήμα στην τελετουργία περιποίησης της επιδερμίδας. 


To ΝΕΟ Activating Water Essence μαζί με το βασικό συστατικό του, τη ρίζα Μολόχας.
Ενυδατώνει και βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου.
                                 
Για τη Jurlique, το Αυστραλιανό βιοδυναμικό premium brand περιποίησης της επιδερμίδας, η φύση είναι η απάντηση για την καλή υγεία, την ευεξία και την περιποίηση του δέρματος, αφού η φύση έχει την υπέρτατη δύναμη να δημιουργεί, να θρέφει και να καταπραΰνει.

†Πιστοποίηση βιοδυναμικής Καλλιέργειας από την Εθνική Ένωση Αειφόρου Γεωργίας της Αυστραλίας (National Association for Sustainable Agriculture, Australia). Τα προϊόντα Jurlique σε σχετίζονται με τους Ομίλους Demeter USA ή Demeter International.

Beauty, #PowerOfNature