Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

EOLIA - Χαμομήλι & Πρόπολη, Κρέμα Σώματος...!

Eolia Cosmetics

EOLIA -Nutrition for Body and Soul

Θέλω ειλικρινά να σας "συστήσω" τα EOLIA COSMETICS, της εταιρείας SPARTA GOODS, τα οποία δοκίμασα και  ενθουσιάστηκα. 
Η πολύ καλή εντύπωση δημιουργήθηκε από την πρώτη στιγμή που άνοιξα μία από τις κρέμες. 
Πριν όμως συνεχίσω την περιγραφή των εντυπώσεών μου, επιτρέψτε μου να σας πω ότι εδώ και πάρα πολύ καιρό, όσο περισσότερο γνωρίζω ελληνικά προϊόντα, τόσο περισσότερο αποκτώ όλο και θετικότερη γνώμη γι΄αυτά και τις εταιρείες που τα παρασκευάζουν. 
Η συσκευασία τους, η επιλογή των συστατικών, οι ετικέτες τους, η σύσταση και η αποτελεσματικότητά τους, αγγίζουν τα ανώτατα ποιοτικά επίπεδα.
Και να μην παραλείψω να σας πω ότι και η επικοινωνία με τους ιδιοκτήτες/αντιπροσώπους των εταιρειών αυτών, είναι στην πλειοψηφία τους, εξαιρετική. 'Όπως και στην περίπτωση της εταιρείας Sparta GoodsΑπό την πρώτη επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας,  (ένας άνθρωπος νέος, δημιουργικός, με έμπνευση, όραμα και στόχους) μέχρι τη δοκιμή όλων των προϊόντων, η πολύ καλή εντύπωση έμεινε αμείωτη.
Αιθέριο άρωμα, παχύρρευστη υφή (στο ιδανικό ποσοστό), άνετη, ομοιόμορφη επάλειψη και άμεση αποτελεσματικότητα, είναι τα χαρακτηριστικά του προϊόντος, εύκολα διακριτά και αντιληπτά απ΄όλους. Η σύστασή τους, προσεγμένη και ποιοτική, περιγράφεται αμέσως παρακάτω.

Κρέμες Σώματος με Βαλσαμέλαιο


Περικλείοντας μέσα τους τα μοναδικά θρεπτικά συστατικά και τις εκπληκτικές θεραπευτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, του βαλσαμέλαιου, του μελιού αλλά και των πιο διαλεγμένων βοτάνων και φρούτων της Λακωνικής γης, οι κρέμες σώματος της Eolia Cosmetics προσφέρουν στο δέρμα μας το θεραπευτικό χάδι της φύσης σε κάθε εφαρμογή. Με φυσικό κερί μέλισσας.  Και για να καταλήξω στην προτροπή που θα ήθελα να σας μεταδώσω...Με την πρώτη ευκαιρία, δοκιμάστε τα προϊόντα Eolia Cosmetics και τότε, αν θέλετε να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μου, μπορείτε να μου την κοινοποιήσετε στο cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com ή eirinikan25@gmail.com

Θα χαρώ να την μάθω...!

In English, please...


Body Creams with St. John's Wort Oil
Containing the unique nutrients and the amazing heating properties of the olive oil, St John's Wort Oil, honey and also the most selected herbs and fruit of the laconic land, the Eolia cosmetics body creams offer your skin the therapeutic caress of nature in every application. With natural beeswax.

beauty