Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Το CosmeticsDelux σας "προσκαλεί" για καφέ...!


Οι λάτρεις του καφέ θα καταλάβουν πολύ καλά τι εννοώ ότι ένα φλυτζάνι καφέ είναι, πολλές φορές, ό,τι καλύτερο να ξεκινάς τη μέρα σου.
Η ευωδιά που κατακλύζει τον χώρο όταν ετοιμάζεται, η οικεία, φιλική και σχεδόν απαραίτητη εδώ και χρόνια άλλοτε δροσερή και άλλοτε καυτή "ανάσα" του που αναβλύζει από το κατάλληλο ποτήρι ή φλυτζάνι, η αίσθηση του "χαδιού" στο λαιμό από τις πρώτες γουλιές που απολαμβάνεις, δεν μπορεί παρά να σου φτιάξει τη διάθεση.  
Και όλα αυτά, αν έχεις επιλέξει τον κατάλληλο, φρέσκο, προσεκτικά και ποιοτικά αλεσμένο καφέ. 
Πρωταρχική, δική μου επιλογή, είναι ο καφές που με γνώση, πείρα, μεράκι, πολλή αγάπη, αλλά και με τα πιο σύγχρονα, κατάλληλα μηχανήματα, μας προσφέρει το Conte Cafe, στο Βόλο.


Για να το επισκεφθείτε, αν είστε στο Βόλο ή θέλετε να κάνετε μια πολύ ωραία βόλτα, πηγαίνετε στην Οδό 28η Οκτωβρίου, στον αριθμό 90, καλέστε τους τηλεφωνικά στο 2421 028941 ή "πεταχθείτε" ως εκεί, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://contecafe.gr/  

Και για να δείτε ότι η γνώμη μου είναι αντικειμενική, διαβάστε ένα άρθρο στο www.tripadvisor.com  με τον τίτλο "τέλεια εξυπηρέτηση"  και θα δείτε τι εννοώ.

Yummy