Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

JEU D' AMOUR- KENZO

Jeu d' amour, KENZO

To KENZO JeudAmourL ‘Elixir, το oriental  floral άρωμα του οίκου ΚΕΝΖΟ που κυκλοφόρησε εδώ και λίγους μήνες, ήρθε για να μας γοητεύσει με τις χυμώδεις και φρουτώδεις νότες του, αποπνέοντας μία αξεπέραστη γοητεία και μαγεία. 


Το Elixir λειτουργεί σαν ένα φίλτρο αγάπης για όσους ξεφεύγουν από το μονοπάτι τους.

Δελεαστική, η KENZO Jeu d 'Amour γυναίκα παρακάμπτει όλους τους κανόνες. Ακαταμάχητα αισθησιακή και τρομερά σαγηνευτική δελεάζει τον άντρα που αγαπά και παίζει το παιχνίδι της αγάπης.

Jeu d' amour, KENZO

Ένα μπουκάλι εμποτισμένο σε μία μυστηριώδη βυσσινί απόχρωση, κοσμείται από μία ισχυρή μυστική λέξη που φαίνεται πως έχει γραφτεί από το δικό της χέρι. Αισθησιακό και απόλυτα εθιστικό, το άρωμα αυτό μαγεύει ξανά… και ξανά!

Νότες κορυφής

Οι δελεαστικές νότες από Black Berry & Μανταρίνι προσδίδουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα ερωτισμού, καθιστώντας την υφή του αρώματος πιο φρουτώδη και αισθησιακή.

Νότες καρδιάς

Το πάθος και η πολυτέλεια του μεξικάνικου φυτού, τουμπερόζα, συνδυασμένο με το έντονο γιασεμί  δίνει «φωτιά» στο υπέροχο αυτό άρωμα. Στην καρδιά ,λοιπόν, αυτού του αρώματος κυριαρχεί ένας αξεπέραστος αισθησιασμός.

Νότες βάσης

διαχρονική αξία της βανίλιας και του πατσουλί δίνουν μία μεθυστική και κρεμώδη ευωδιά, καθώς το ρούμι προσδίδει έναν διαφορετικά έντονο «χαρακτήρα».

fragrances