Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η προβληματική περιοχή των ματιών


 
Μαύροι κύκλοι
Μετά από μια μεγάλη νύχτα με ελάχιστο ύπνο, το επόμενο πρωί κάτω απ' τα μάτια σου θα εμφανιστούν μαύροι κύκλοι. Οι κρέμες ματιών θα σε βοηθήσουν να τονώσεις την κυκλοφορία και θα επαναφέρουν την ισορροπία των υγρών στην περιοχή. Ταυτόχρονα, θα ενισχύσουν τον ιστό και θα ενεργοποιήσουν την μικροκυκλοφορία. Το concealer είναι μια θαυμάσια λύση για να φωτίσεις την περιοχή. Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε μια πολύ μικρή ποσότητα μόνο κάτω από τα μάτια
Σακούλες στα μάτια 
Οι νυχτερινές έξοδοι, μια ερωτική απογοήτευση ή μια ατέλειωτη μέρα στο γραφείο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή μπορούν να προκαλέσουν σακούλες ή μια βαριά αίσθηση στην περιοχή των ματιών το επόμενο πρωί. Το πρήξιμο αυτό, όμως, συνήθως υποχωρεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι κρύες φέτες αγγουριού πάνω στα κλειστά βλέφαρα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Περισσότερες πληροφορίες και συμβουλές για τις σακούλες στα μάτια εδώ.
Το πόδι της χήνας 
Το πόδι της χήνας, ή αλλιώς οι γραμμές γέλιου, είναι λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια που συχνά αποτελούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Προκαλούνται από τις έντονες εκφράσεις προσώπου, τις περιβαλλοντικές επιδράσεις ή τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Μια πλούσια κρέμα ματιών, όπως τη NIVEA Αντιρυτιδική Κρέμα Mατιών Q10plus  που παρέχει άφθονη ενυδάτωση, θα σε βοηθήσει!

Beauty

Κείμενο, φωτογραφία: nivea.gr