Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Μία εταιρεία, δύο μάσκαρες, ας βγουν τα ξίφη και ας νικήσει η καλύτερη!



"Ας ξεκινήσω παραθέτοντας κάποια δεδομένα… Οι βλεφαρίδες μου δεν έχουν φυσική καμπύλη, δεν είναι μακριές, ούτε πολύ πυκνές. Θα τις χαρακτήριζα mainstream για λόγους ευγένειας!
Στην αρχή δοκίμασα τη They’re Real. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή εντυπωσιάστηκα! Μου έδωσε μάκρος και ένταση, με ικανοποιητικό διαχωρισμό των βλεφαρίδων μου, χωρίς να τις κολλάει ή να αφήνει περιττό προϊόν, κόμπους κ.τ.λ. Το αποτέλεσμα της διαρκούσε για όσες ώρες κι αν τη φορούσα, χωρίς μουτζούρες και έτσι εύκολα την αγάπησα.
Στο ντεμακιγιάζ ήταν λίγο επίμονη μπορώ να πω, καθώς αφού έπλενα το πρόσωπό μου το βράδυ, χρειαζόταν μετά και λίγο βαμβάκι με γαλάκτωμα για την περιοχή των ματιών, ώστε να πάρω όση ποσότητα είχε απομείνει. Παρ’ όλα αυτά το αποτέλεσμα της είναι ..."

Τη συνέχεια του κειμένου αυτού, που βρήκα μαζί με τη φωτογραφία της ανάρτησης σε ένα πάρα πολύ ωραίο website, με το όνομα theboudoirsecrets.gr, θα βρείτε πατώντας απλά, ΕΔΩ
Εκεί, θα βρείτε πολύ ωραία και ενδιαφέροντα αφιερώματα και σας το λέω επειδή πιστεύω ολόψυχα ότι η αλήθεια πρέπει να λέγεται. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, η αλήθεια είναι ότι Theboudoirsecrets είναι ένα πολύ δροσερό και ωραίο website.
Εμείς, σε λίγο και πάλι, εδώ.

beauty