Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Γλυκά να φτιάξουμε τη μέρα...

Γλυκά να φτιάξουμε τη μέρα...!


Καλή μας μέρα!

Σήμερα, ξύπνησα με έντονη τη διάθεση για γλυκό, τόσο έντονη που δεν μπορώ να σας την περιγράψω!
Άνοιξα λοιπόν τα ντουλάπια μου για να τσεκάρω τα υλικά που είχα διαθέσιμα, αλλά και να δω ποια από τα βασικά για γλυκό δεν είχα, βασικό αυτό, ... και στη συνέχεια, να΄μαι στο Internet να ανακαλύπτω και πάλι αγαπημένα μου "μέρη". Για να δω συνταγές και να περάσω ωραία, πολύ ωραία, αφού πέρα από τις συνταγές, θα σας μιλήσω και για τις γυναίκες πίσω από αυτές, αξιαγάπητες και ικανότατες, φυσικά...!


Πρώτα, είπα να ξαναπεράσω από το website μιας νεαρής κυρίας που είχα συναντήσει σχετικά πρόσφατα, μια σύντομη γνωριμία που με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.
Mamatsita.com, λοιπόν, 
mamatsita

ένα γελαστό, πρόσχαρο, απλό -παρ' όλη τη δημοσιότητα- κορίτσι που αυτοσυστήνεται με αυτά τα λόγια, ανάμεσα σε άλλα, στο website της :
"Μην ψάξετε σε μένα περγαμηνές μαγειρικής, χρυσούς σκούφους κι αστέρια μισελεν. Εμένα τα παιδάκια μου με φωνάζουν MamaTsita και πραγματικά όταν μαγειρεύω , το διασκεδάζω!!!"
            
Και η συνταγή που επέλεξα από εκεί:

Cheesecake ανανά!!!΄
Μια συνταγή που μας δίνει με τον δικό της, ζεστό και πρωτότυπο τρόπο...

Και  τώρα εσύ μπορεί να το βλέπεις αυτό και να λες ένα«ουάου αλλά δε νομίζω να μπορώ να το φτιάξω εγώ…»Λάθος! Γιατί η διαδικασία του να φτιάξεις ένα cheesecake ανανά, είναι απλά… ευκολάκι!!!Και  πρέπει να το φτιάξεις , γιατί πίστεψε με το cheesecake ανανά θα γίνει το νούμερο ένα γλυκάκι σου για το φετινό καλοκαίρι !Λοιπόν, αυτό που θα χρειαστεί να κάνεις είναι απλά να έχεις αυτά τα μόλις πέντε υλικά:1 συσκευασία ανανά κομμένο σε φέτες, σε σιρόπι350 γρ μπισκότα τύπου Digestive150 γρ βούτυρο λιωμένο500 γρ κρέμα τυριού....(για τα υπόλοιπα, πατήστε εδώ)  
και καλή σας επιτυχία!

Έ, και αφού και εγώ γλυκάθηκα και συνταγές πεντανόστιμες ψάχνω, να μην "περάσω" και από τις νεαρές, πολυαγαπημένες φίλες μου, στο ohmydarlingdeer.blogspot.gr; Γίνεται; Δεν γίνεται...


Βάφλες από εδώ και όλα γλυκά και γλυκαμένα...!


Πώς γίνονται;

I N G R E D I E N T S  for  W A F F L E S :
2 cups of milk
2 cups of flour
2 teaspoons of baking powder 
2 tablespoons of caster sugar 



Να έχετε μια υπέροχη, ηλιόλουστη μέρα!!!

Yummy