Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ

Οι πόροι μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα ακόμα και όταν ακόμη διανύετε την δεκαετία των 20 – είναι στην πραγματικότητα από τα πρώτα σημάδια γήρανσης! Καθώς το κολλαγόνο και η ελαστίνη της επιδερμίδας μας χαλαρώνει και διασπάται και η βαρύτητα επιδρά, οι πόροι μας αλλάζουν σχήμα και χάνουν τη δομή τους. Το αποτέλεσμα; Εμφανείς πόροι. Να τι μπορείτε να κάνετε.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ 

Σκεφτείτε το ως εξής: οι άδειοι πόροι είναι λιγότερο ορατοί από τους γεμάτους. Το μέγεθος είναι ίδιο όμως το περιεχόμενό τους μπορεί να τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτεροι. Όταν οι ανοιχτοί πόροι που περιέχουν λιπαρότητα και νεκρά κύτταρα οξειδώνονται, μετατρέπονται στα γνωστά μας μαυράκια που φυσικά είναι πολύ ορατά.

Μια ρουτίνα καθαρισμού πρωί και βράδυ απομακρύνει τη λιπαρότητα, το μακιγιάζ και τους ρύπους διατηρώντας την επιδερμίδα καθαρή. Ξεκινήσετε με ένα προϊόν καθαρισμούκαι συνεχίστε με μια τονωτική λοσιόν που θα εφαρμόσετε χρησιμοποιώντας βαμβάκι. Δοκιμάστε μια συσκευή καθαρισμού. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε σε βάθος από τους ρύπους και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι οι πόροι σας θα είναι λιγότεροι ορατοί σε λίγες μόνο εβδομάδες!
ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ 
Η ηλιακή ακτινοβολία, η ρύπανση, ο έντονος τρόπος ζωής, το άγχος και το κάπνισμα επηρεάζουν...(για περισσότερα, πατήστε εδώ)
Beauty