Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

8 "πρωϊνές" συμβουλές για ενέργεια...!

Breakfast tips

Το πρωϊνό είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Μας δίνει την ενέργεια που χρειαζόμαστε ύστερα από αρκετές ώρες αφαγίας και την ενέργεια εκείνη που χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας "δυνατά".
Σε περίπτωση όμως που δεν έχετε τον χρόνο για να ετοιμάσετε ένα πλήρες, κανονικό πρωϊνό, ακολουθούν 8 συμβουλές που θα σας φανούν σίγουρα χρήσιμες. Νάτες...

1. Φάτε κάποιο φρούτο. Μια μπανάνα, ένα μήλο ένα αχλάδι. Οπωσδήποτε είναι περισσότερο υγιεινό από άλλες τροφές.
2. Πιείτε ένα ποτήρι γάλα. Μια πανεύκολη λύση ακόμη και όταν δεν έχετε παρά ελάχιστα λεπτά στη διάθεσή σας.
3. Κάνετε μπάνιο πριν φύγετε για δουλειά; Πριν ακόμη από αυτό, βάλτε 1-2 αυγά να βράζουν ώστε να είναι έτοιμα για "κατανάλωση" λίγο πριν "πάρετε τους δρόμους".
4. Αλείψτε με μια πολύ λεπτή στρώση βουτύρου μια φέτα σταρένιου ψωμιού και απολαύστε την.
5. Στύψτε 2-3 πορτοκάλια και πιείτε τον χυμό τους.
6. Αν σας περισσεύουν 2-3 λεπτά παραπάνω, χτυπήστε στα γρήγορα 1-2 αυγά με λίγο τυρί σε μια πρόχειρη ομελέτα και συνοδέψτε τη με 1 φέτα σταρένιου ψωμιού και πάλι.
7. Ακόμη 3-4 λεπτά στη διάθεσή σας; Φτιάξτε ένα κουάκερ, που θα σας δώσει όλη την ενέργεια που χρειάζεστε για τη μισή μέρα, τουλάχιστον.
8. Τα smoothies με γιαούρτι είναι μια επίσης πολύ καλή λύση. Προσθέστε λίγα berries, ή μάνγκο ή μπανάνα σε γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά και περάστε τα όλα μαζί στο blender για 1-2 λεπτά. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει από άποψη γεύσεως αλλά και ενέργειας. 

Τι λέτε; Θα υιοθετήσετε κάποια από αυτές τις προτάσεις;

food, healthy tips, useful tips, #breakfast, #cosmeticsdelux