Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

“Run and Win” ...!


Tο μεγαλύτερο wellness event της πόλης για μία μόνο ημέρα στο Factory Outlet!
Τo Factory Outlet γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευεξίας (Global Wellness Day) σε ένα ολοήμερο wellness event το Σάββατο 11 Ιουνίου με πολλές υπαίθριες δραστηριότητες και μοναδικά δώρα. Οι λάτρεις του αθλητισμού καθώς και οι προνομιούχοι κάτοχοι της κάρτας Check in & Win θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστά προνόμια καθ’ όλη τη διάρκεια του “Run & Win”.

Στο “Run & Win” όλοι τρέχουμε για να κερδίσουμε υπέροχα δώρα, ξεχωριστά προνόμια και wellness υπηρεσίες στον ειδικά διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο των καταστημάτων Factory Outlet του Αεροδρομίου και της Πειραιώς.

Οι νέας τεχνολογίας διάδρομοι γυμναστικής MYRUN που θα βρίσκονται στο χώρο του event για να υποδεχτούν τους επίδοξους δρομείς φέρουν την υπογραφή της Technogym, της διεθνούς αναγνωρισμένης και καινοτόμου εταιρείας στο well being και αποκλειστικού προμηθευτή όλων των αθλητικών κέντρων προετοιμασίας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016. Όσο μεγαλύτερη απόσταση τρέχεις τόσο περισσότερους πόντους κερδίζεις στη Loyalty card του Factory Outlet, Check in & Win, της οποίας εάν δεν είσαι ήδη κάτοχος μπορείς να την προμηθευτείς εύκολα και γρήγορα την ημέρα του event.

Επιπλέον, οι γυμναστές των Holmes Place θα βρίσκονται εκεί για να δώσουν πολύτιμα tips σχετικά με το τρέξιμο και τον αθλητισμό καθώς και να προσφέρουν υπέροχα δώρα, από one day spa μέχρι μία εβδομάδα δωρεάν χρήση (one week free training) των γυμναστηρίων Holmes Place σε Μαρούσι, Γλυφάδα και Αθήνα.

Σε όλους τους επισκέπτες ανεξαιρέτως, το Factory Outlet Αεροδρομίου και το Factory Outlet Πειραιώς προσφέρουν μόνο για το Σάββατο 11 Ιουνίου 20% επιπλέον έκπτωση σε επώνυμα αθλητικά είδη.

“Run&Win”, τρέχουμε και κερδίζουμε μόνο στο Factory Outlet!