Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Η LIZZY JAGGER ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΜΟΥΣΑ ΤΗΣ REDKEN!

Lizzy Jagger, photographed by Txema Yeste in New York City.

Ιούνιος 2016, New York City: Η Νο1 Αμερικάνικη Επαγγελματική Μάρκα Redken 5, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το μοντέλο, ηθοποιό και παραγωγό Lizzy Jagger ως τη νέα μούσα της. Η Lizzy αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας Redken από Μούσες και δημιουργούς τάσεων μόδας όπως η ηθοποιός Suki Waterhouse, supermodels όπως η Mariacarla Boscono, η Lea T., η Soo Joo Park, η Crystal Renn, και ασφαλώς ο Global Creative Director της Redken Guido!*

Η Elizabeth Scarlett Jagger γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και είναι η μεγαλύτερη κόρη του front man των Rolling Stones Mick Jagger και του supermodel των ‘70s Jerry Hall. H χαρακτηριστική της ομορφιά και τα υπέροχα κόκκινα μαλλιά της, την καθιστούν ιδανική επιλογή για τη Redken.

"Το μοναδικό στυλ και τα εντυπωσιακά κόκκινα μαλλιά σήμα κατατεθέν της Lizzy, συνοψίζουν το πνεύμα της Redken,” αναφέρει ο Shane Wolf, Global General Manager της Redken 5th Avenue. "

Εκπροσωπεί μια σύγχρονη προσέγγιση της ομορφιάς που έχει αυτοπεποίθηση, καθιστώντας την αξιοζήλευτη.”

Είναι τιμή μου και είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της Redken. Πέρασα υπέροχα στη φωτογράφιση της καμπάνιας, ειδικά δουλεύοντας με τον Guido” λέει η Lizzy.

Η Lizzy θα κάνει το ντεμπούτο της στη Redken 5 όπου θα εμφανίζεται σε διάφορες καμπάνιες λανσαρισμάτων.

ABOUT REDKEN 5th AVENUE NYC


Η Redken 5th Avenue NYC είναι μια επαγγελματική μάρκα προϊόντων περιποίησης, styling και βαφών, αφοσιωμένη στο να παρέχει εμπνευσμένη εκπαίδευση, πρωτοποριακά προϊόντα και απαράμιλλη δημιουργικότητα τόσο για τους πελάτες όσο και τους κομμωτές. Με μια παρασκηνιακή παρουσία στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο και το Παρίσι, η Redken δημιουργεί buzz, δίνει το ρυθμό και καθορίζει το νέο, τι είναι hot και το αύριο στα μαλλιά γενικότερα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε Redken.gr στο Facebook Redken Greece και ακολουθήστε μας στο Instagram @RedkenGreece th Avenue