Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum της Clinique


Η αντιγήρανση συναντά τα συμπτώματα ακμής

Ο ρυθμός της σύγχρονης ζωής μπορεί να έχει πίεση και στρες. Η γήρανση της επιδερμίδας σε συνδυασμό με την απορρύθμιση των ορμονών, τη συγκέντρωση υπερβολικής λιπαρότητας, ρύπων και βακτηρίων μπορούν να οδηγήσουν σε αυτό που ονομάζουμε «ακμή ενηλίκων». Στην Clinique δεσμευόμαστε ότι θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και υπέροχη επιδερμίδα σε κάθε ηλικία και αυτό μας έχει οδηγήσει στη δημιουργία του ΝΕΟΥ Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum. Η Janet Pardo, Senior Vice President, Global Product Development δηλώνει: «Γνωρίζουμε πολλούς ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής, αλλά σε αντίθεση με τους έφηβους, οι ενήλικες που την αντιμετωπίζουν, συχνά ανησυχούν και για τις γραμμές, τις ρυτίδες κι αλλά ορατά σημάδια γήρανσης, γι’ αυτό και διστάζουν να αντικαταστήσουν την αντιγηραντική τους περιποίηση με προϊόντα που εξειδικεύονται στα σπυράκια. Άλλοι επίσης ίσως φοβούνται ότι τα προϊόντα αντιγήρανσης θα οδηγήσουν σε νέα ξεσπάσματα των συμπτωμάτων ακμής.»

Η ακμή ενηλίκων κάνει την επιδερμίδα πιο αδύναμη, πιο ξηρή, χωρίς να αναπνέει λόγω της απορρύθμισης παραγωγής σμήγματος και της αφυδάτωσης, σε συνδυασμό με την επιβράδυνση του μεταβολισμού των κυττάρων. Ο ΝΕΟΣ ορός Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum απλά, αλλά εξίσου αποτελεσματικά αντιμετωπίζει τα ξεσπάσματα και τα σπυράκια, ενώ παράλληλα μειώνει την εμφάνιση γραμμών και ρυτίδων. Αυτός ο νέος και καινοτομικός ορός αντιμετωπίζει για 1η φορά μια νέα ανάγκη και θα βοηθήσει εκατομμύρια γυναίκες να νιώσουν την επιδερμίδα τους πιο απαλή, πιο ενυδατωμένη, με πιο καθαρή και νεανική όψη.

Η σειρά Anti-Blemish Solutions της Clinique χρησιμοποιεί μια πολύπλευρη προσέγγιση που απευθύνεται στην εμφάνιση ακμής ενηλίκων και καταπολεμά τα σπυράκια:

 Αντι-βακτηριακή δράση: απαλλάσσει την επιδερμίδα από τα βακτήρια που προκαλούν σπυράκια μειώνοντας τα ξεσπάσματα.

 Ρυθμίζει και μειώνει την παραγωγή υπερβολικού σμήγματος που οδηγεί σε γυαλάδα και κλειστούς πόρους.

 Συστατικά που δεν προκαλούν ερεθισμούς, καταπραΰνουν και ηρεμούν την ερεθισμένη επιδερμίδα με τάση για σπυράκια για αίσθηση άνεσης.

 Απολέπιση που ωθεί την ήπια αλλά εξίσου αποτελεσματική ανανέωση των κυττάρων, ώστε η επιδερμίδα να ελευθερωθεί από τα νεκρά κύτταρα που φράσσουν τους πόρους.

Ένας συνδυασμός συστατικών χρησιμοποιείται για την επίτευξη αυτής της πολύπλευρης προσέγγισης. Η σύνθεση περιέχει Σαλικυλικό Οξύ, εκχύλισμα Laminaria Saccharina, Γλυκοζαμίνη και εκχύλισμα Φασκόμηλου. Για τη μείωση του ερεθισμού και την ανακούφισης της επιδερμίδας, χρησιμοποιείται για πρώτη φορά Νυχτολούλουδο στη σειρά Clinique Anti-Blemish Solutions franchise, μαζί με Καφεΐνη.

Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της επιδερμίδας των ενηλίκων με σπυράκια, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με Πεπτίδια και Πρωτεΐνη ορού γάλακτος που βοηθούν στην ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης για ορατή μείωση των γραμμών και ρυτίδων. Παράλληλα χρησιμοποιείται Υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση της επιδερμίδας και για να παραμείνει άνετη και ελαστική.

Ο ΝΕΟΣ ορός Anti-Blemish Solutions Blemish + Line Correcting Serum της Clinique, δεν προκαλεί ερεθισμούς, είναι μη-λιπαρός, ενυδατώνει και αφήνει στην επιδερμίδα αίσθηση αναζωογόνησης. Ο συνδυασμός των συστατικών του προσφέρει λάμψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα, ενώ παράλληλα μειώνει τη μελλοντική εμφάνιση γραμμών, ρυτίδων και χαλάρωσης. Αυτός ο νέος ορός βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας με την πάροδο του χρόνου, και με τη συνεχή χρήση αποτρέπει τα μελλοντικά ξεσπάσματα.

Προσφέρει μια πιο όμορφη και λαμπερή όψη που αναμφισβήτητα χαρίζει σε κάθε γυναίκα την καλύτερη επιδερμίδα που είχε ποτέ.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή: 52.43€

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία. 100% Χωρίς Άρωμα. Τι σημαίνει αυτό; Πρώτα δημιουργούμε τη σύνθεση χωρίς τα γνωστά αλλεργιογόνα. Μετά ελέγχουμε κάθε προϊόν 12 φορές σε 600 άτομα. Ακόμα και αν 1 από τις 7.200 δοκιμές αυτές προκαλέσει ερεθισμό, ξεκινάμε από την Αρχή. Για εμάς αυτή είναι η δύναμη του «1».

Beauty,  CosmeticsDelux