Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Θέλετε να δείτε Τα Κάστρα των Ονείρων;


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Οι εκδόσεις BELL σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Ίριδας Καλβά «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ», την Πέμπτη 12 Μαίου, στις 8 μμ, στο Polis art café, στο Αίθριο της Στοάς του βιβλίου.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Ίρις Καλβά και οι ηθοποιοί Κάρμεν Ρουγγέρη και Μέλπω Ζαρόκωστα.

Ένα οικογενειακό κόσμημα, πολλά κρυμμένα μυστικά,

ένα μαγευτικό ταξίδι στο χθες και το σήμερα…

ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ, Ίρις Καλβά

Από τις 25 Απριλίου σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Σηματοδοτώντας το ξεκίνημα μιας μεγάλης προσπάθειας ανάδειξης πρωτοεμφανιζόμενων Ελλήνων συγγραφέων, οι Εκδόσεις BELL παρουσιάζουν ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα που θα αγγίξει την καρδιά σας.

Η Ίρις Καλβά, με πολύχρονη εμπειρία στη συγγραφή σεναρίων για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, υπογράφει το πρώτο της μυθιστόρημα –ένα όνειρο ζωής, όπως το χαρακτηρίζει η ίδια. Τα Κάστρα των Ονείρων είναι ένα βιβλίο για την αληθινή αγάπη, την αγνή, την άδολη, τη διαχρονική. Συγχρόνως είναι μια συναρπαστική ιστορία για το δικαίωμα να ζήσει κάποιος τη ζωή του όπως ακριβώς τη θέλει. Χωρίς «πρέπει», χωρίς «τι θα πει ο κόσμος». Με μοναδικό οδηγό τα όνειρά του.

Ένα βιβλίο, όπως λέει η ίδια η συγγραφέας, αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες που θέλουν αλλά δεν τολμούν να κατακτήσουν τα κάστρα των ονείρων τους…

ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ:

Η Μαρίνα είναι όμορφη, έξυπνη και περιτριγυρισμένη από ανθρώπους που την αγαπούν.

Εγκλωβισμένη, όμως, στα «πρέπει» και στα λάθη της, βλέπει τη ζωή της να καταρρέει μέρα με τη μέρα. Ώσπου στα τριάντα τρία της καταλήγει με ένα νυφικό κρεμασμένο στη θήκη του, τις μπομπονιέρες στα καλάθια, ένα γαμπρό άφαντο και τη δουλειά της κατεστραμμένη. Όλα έχουν γκρεμιστεί γύρω της. Τα όνειρα της ζωής της έχουν μετατραπεί σε απόρθητα κάστρα.

Τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση. Να φύγει. Απ’ όλους και απ’ όλα. Παίρνοντας μαζί της μόνο ένα μενταγιόν που της είχε δώσει η γιαγιά της. Ένα οικογενειακό κόσμημα που δεν υποψιαζόταν τι έκρυβε. Πόσα μυστικά, πέρα από τη φαντασία, θα έρχονταν στο φως...

Κι εκείνη; Πρέπει να παλέψει να λύσει το χθες και το σήμερα. Μόνη, σε μια ξένη πόλη, άγνωστη μεταξύ αγνώστων, ήρθε η ώρα να κυνηγήσει τα όνειρά της. Και όταν ο έρωτας φανεί, αυτός ο απόλυτος άρχοντας της ζωής, θα μπορέσει να τον πιστέψει; Ή τα τραύματα του χθες θα σκοτώσουν το αύριο;

Τα Κάστρα των Ονείρων είναι ένα γοητευτικό μυθιστόρημα για το μεγαλείο του έρωτα, τα παιχνίδια της μοίρας και την πίστη στα όνειρα. Μια συναρπαστική ιστορία που θα σας ταξιδέψει από τη Ρωσία και την Αγγλία των αρχών του 19ου αιώνα μέχρι την Ελλάδα της βασιλείας του Όθωνα και τη σύγχρονη Ιταλία.

Τιμή: 12,00 - Σελίδες: 392 - ΙSBN: 978-960- 620-690-0