Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Τάμτα και Batiste Dry Shampoo...!


Batiste Dry Shampoo, για όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα!

Τώρα σε ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία!

Το Batiste Dry Shampoo, έγινε το αγαπημένο προϊόν της Τάμτα, ειδικά για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πολύωρων, ή και πολυήμερων, γυρισμάτων του X FACTOR!

Τι είναι το Batiste Dry Shampoo?

Το νούμερο ένα ξηρό σαμπουάν στην Αγγλία, το Batiste Dry Shampoo είναι το προϊόν styling που θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεστε.

Ξέρουμε ότι η ημέρα πηγαίνει καλύτερα όταν αισθάνεστε καλά για τα μαλλιά σας, αλλά συχνά δεν έχετε χρόνο να τα περιποιηθείτε όσο θα θέλατε. To Batiste Dry Shampoo θα σας βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να τα φρεσκάρετε ανάμεσα στα λουσίματα και να τα ανανεώσετε ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας αφού μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας στη τσάντα σας!

Το Batiste Dry Shampoo εξαφανίζει την λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια, και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό. Σε χρόνο μηδέν δίνει στα μαλλιά σας όγκο και απαλή υφή, αφήνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας, χωρίς να χρειάζεται να αγχώνεστε πια αν παραλείψατε ένα κανονικό λούσιμο.

Είναι τέλειο για χρήση κάθε φορά που δεν έχετε χρόνο για λούσιμο ή έχετε άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε και το καλύτερο απ’ όλα, είναι ότι κανείς δεν θα το καταλάβει ποτέ!

Ποιος χρησιμοποιεί το Batiste Dry Shampoo;
                                       

Το μυστικό όλων των hair stylists από το 1970, το Batiste Dry Shampoo είναι το ‘’μυστικό όπλο’’ όλων των μοντέλων και των celebrities. Πολλοί από τους μεγαλύτερους VIP, από την Kim Kardashian μέχρι την Kate Moss, έχουν πάντοτε μαζί τους ένα μπουκάλι Dry Shampoo στην τσάντα. Στην Ελλάδα η πάντα στυλάτη και πρωτοποριακή Τάμτα είναι μία από τις μεγαλύτερες θαυμάστριες του Batiste Dry Shampoo.

Έχοντας ένα πολυάσχολο καθημερινό πρόγραμμα με γυρισματα γεμάτο μουσική, και τηλεοπτικές εμφανίσεις καταφέρνει να ανανεώνει το στυλ των μαλλιών της με το κορυφαίο προιόν styling, Batiste Dry Shampoo, διαλέγοντας ανάμεσα από μία μεγάλη γκάμα αρωμάτων και προιόντων. Η ίδια αναφέρει: ‘’Το Batiste Dry shampoo αποτελεί ένα από τα μυστικά ομορφιάς μου για μια πολυ απαιτητική και δύσκολη ημέρα. Είναι ο σύμμαχος μου όλο το 24ωρο, αφου μπορεί μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα να φρεσκάρει, να αναζωογονήσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά μου’’.

Πως χρησιμοποιείται το Batiste Dry shampoo;

To Batiste Dry Shampoo είναι o βοηθός σας στο styling, με υφή και κράτημα που διαρκεί. Με λίγες κινήσεις απορροφάει τυχόν λιπαρότητα από τις ρίζες των μαλλιών σας αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα δίνοντάς τους όγκο ανάμεσα στα λουσίματα.

Προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, διεισδύοντας στην τρίχα με στόχο την απορρόφηση της λιπαρότητας από τις ρίζες. Αναζωογονεί λιπαρά και θαμπά μαλλιά, προσθέτει όγκο και υφή στα λεπτά μαλλιά και παρατείνει τη διάρκεια των βαμμένων μαλλιών.

Χωρίς υπολείμματα, δεν κολλάει και αφήνει αίσθηση καθαριότητας στα μαλλιά, δημιουργώντας όγκο.

Με τρεις κινήσεις, 1-2- 3!

Επιλέξτε το δικό σας Batiste Dry Shampoo

Tο Batiste Dry shampoo έκανε το δικό του “make over” για το 2016, ειδικά για εσάς!

Τα αγαπημένα σας αρώματα έρχονται με φρέσκια και ανανεωμένη εμφάνιση για να ταιριάξουν στο προσωπικό σας στυλ!