Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Sleeping beauty...if on silk


Γειά σας!
Μια ωραία μέρα ήταν η σημερινή, με πολλά ενδιαφέροντα νέα από διάφορες εταιρείες καλλυντικών αναφορικά με διάφορα θέματα, γι΄αυτά όμως θα μιλήσουμε λίγο αργότερα.
Τώρα, ας ασχοληθούμε με κάτι που  γενικά και ίσως και να μην έχετε σκεφτεί ποτέ σοβαρά, αν και είναι ένα αρκετά σημαντικό θέμα και έχει να κάνει με το ποιές μαξιλαροθήκες θα έπρεπε να επιλέγουμε για έναν καλό αλλά και ωφέλιμο ύπνο.
Μιλάω για τις μεταξωτές μαξιλαροθήκες που δεν είναι ωραίες μόνο στην όψη ή στην αφή, αλλά ταυτόχρονα μας κάνουν και πολύ καλό. Και να σας εξηγήσω γιατί.
Πριν απ΄όλα πάντως, να σας τονίσω ότι δεν είναι καλό για την επιδερμίδα μας να κοιμόμαστε μπρούμυτα με το πρόσωπο πάνω στο μαξιλάρι. Με τον καιρό, επειδή η επιδερμίδα μας πιέζεται, δημιουργούνται ρυτίδες κάτι που θα αποφύγουμε αν η μαξιλαροθήκη μας είναι μεταξωτή. Το πρόσωπό μας δεν μένει "κολλημένο" σε μία στάση όταν κοιμάται, επειδή γλυστράει ελαφρά πάνω στο μετάξι και έτσι οι ρυτίδες, άρα και η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας μας αποτρέπεται. 
Επίσης, καθώς οι μαξιλαροθήκες από βαμβάκι απορροφούν είτε τη φυσική υγρασία του προσώπου μας είτε μικρή έστω ποσότητα από την κρέμα νύχτας που επιβάλλεται να φοράμε το βράδυ, καλύτερα να προτιμήσουμε και πάλι μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη που δεν απορροφά καμμιά ποσότητα υγρασίας.
Και κάτι τελευταίο. Οι μεταξωτές μαξιλαροθήκες βοηθάνε τα μαλλιά μας από το να μην σπάνε και να μην μπερδεύονται την ώρα του ύπνου, και πάλι επειδή γλυστράνε πάνω σε αυτές, συνεπώς είναι ωφέλιμες και για αυτά.

#pillowcase
#silk
#healthyliving
#tips
#cosmeticsdelux
(Photo source:https://gr.pinterest.com/pin/372039619196401218/
Πηγή κειμένου:http://www.mythirtyspot.com/pillowcases-for-anti-aging)