Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

L’Oréal Paris, Inspiration Day

L' Oreal Professionnel, Inspiration Day

Στο ξενοδοχείο Intercontinental πραγματοποιήθηκε χθες το πρώτο Inspiration Day για το 2016 από την Νο 1 μάρκα επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών στον κόσμο, την L’Oréal Professionnel. Διεθνείς και εγχώριες κομμωτικές ομάδες έδωσαν το μεγάλο παρών  σε μια ημέρα γεμάτη έμπνευση, δημιουργικότητα και θετική ενέργεια!

Σε ένα φαντασμαγορικό show κορυφαίοι έλληνες κομμωτές παρουσίασαν τις κολεξιόν τους και τις τελευταίες τάσεις στα μαλλιά, όπως τις ερμηνεύουν οι ίδιοι. Τα κομμωτήρια Prestige Telis Kikeris,Teo Hair Design, Mod’s Hair και η Haute Coiffure Grecque, εντυπωσίασαν με τις δημιουργίες τους. 
L' Oreal Professionnel, Inspiration Day
Κορυφαία ονόματα από τον διεθνή χώρο της κομμωτικής, όπως οι Toni & Guy και ο Philippe Laurent έκλεψαν την παράσταση με τις προτάσεις τους. Οι Toni & Guy έδειξαν την τελευταία τους κολεξιόν ‘’Socialized’’, με ανατρεπτικά χρώματα  και κουρέματα, ενώ ο Philippe Laurent aνέδειξε την τέχνη της κομμωτικής μέσα από εντυπωσιακά χτενίσματα, σε μία πασαρέλα γεμάτη συναίσθημα.
L' Oreal Professionnel, Inspiration Day
Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ενέπνευσε τους κομμωτές που έφυγαν γεμάτοι ιδέες και όρεξη για καινούριες δημιουργίες.

#lorealprofessionnel   #inspirationday    #intercontinental   #toni&guy