Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Trend hairstyles 2016 by Schwarzkopf

Τα νέα Schwarzkopf trend looks - από τη φωτογράφο των σταρ Annie Leibovitz
© Photo: Schwarzkopf/Annie Leibovitz  (photo source: http://www.schwarzkopf.gr/skgr/el/home/trendy_looks/hair_style_trends/catwalk_looks/trendy-hairstyles-2016.html)
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη… Εμπνευσμένα από την ενέργεια και τους έντονους ρυθμούς της Αμερικανικής μητρόπολης, τα hairstyle trends του 2016 αποπνέουν τη ζωηρότητα και την «Ζωντάνια». Ζωντάνια σημαίνει ευγένεια και ζωηράδα ως ένα. Δεν υπάρχει ιδανικότερο μέρος από το Μεγάλο Μήλο για να αιχμαλωτίσει κανείς αυτή τη διάθεση. “Περπατώντας στους δρόμους της Νέας Υόρκης, αναφέρει ο ειδικός μαλλιών της Schwarzkopf Armin Morbach,  μπορεί να δεις μια Λατίνα, πιο δίπλα μια κοκκινομάλλα και παραδίπλα μια ξανθιά. Στόχος μας ήταν να αναδείξουμε αυτή την πολυπολιτισμική ατμόσφαιρα και να την αγκαλιάσουμε με την λάμψη της υψηλής μόδας και αισθητικής.”
Και αυτό είναι το αποτέλεσμα: Τέσσερα Looks – το Loose Breeze, τα Big City Waves, και το Shoulder Touch  και το Pretty Jaw – αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό τον τρόπο ζωής. Για τη μοντέρνα γυναίκα, για τη κοσμοπολίτισσα που ξέρει τι θέλει. Από τη Νέα Υόρκη  στο Βερολίνο, από τη μητρόπολη στη μικρή πόλη – τα trend hairstyles ταιριάζουν σε κάθε κεφάλι, οπουδήποτε στον κόσμο. Το καλύτερο για αυτά: Είναι χαλαρά, ανάλαφρα και κατάλληλα για κάθε μέρα, αλλά επίσης λαμπερά, κομψά και ενθουσιώδη. Αυτό αποκαλύφθηκε επίσης κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης στο Μεγάλο Μήλο, όπου η φωτογράφος των stars Annie Leibovitz, της οποίας ο φακός έχει ήδη απαθανατίσει σχεδόν κάθε celebrity, από τον Bill Clinton μέχρι την Kim Kardashian, φωτογράφισε τα Schwarzkopf Looks. Τα μοντέλα παρουσιάστηκαν σαν σταρ σε εξώφυλλα περιοδικών..μια δόση λάμψης δόση λάμψης δεν θα μπορούσε να λείπει.
Τι αποτέλεσε έμπνευση για αυτά τα looks; Παράλληλα με τις κοινωνικές τάσεις και το street style, τα looks ήταν προϊόν έμπνευσης και των διεθνών fashion shows, ιδιαίτερα των κλασσικών οίκων μόδας όπως ο Missoni και ο Gucci. Το σωστό makeup – με έμφαση στα φρύδια, τις βλεφαρίδες και τα χείλη, αλλά κατά τ’ άλλα φυσικό και φρέσκο – είναι το ιδανικό συμπλήρωμα που τα απογειώνει.
  • Μοντέρνο, θηλυκό, κομψό: Αυτά τα looks κάνουν το 2016 ακόμα καλύτερο

    Για την επερχόμενη σεζόν, το styling είναι πιο κρίσιμο από το κούρεμα. Αυτές είναι οι trendy ιδέες styling για μακριά μαλλιά (Loose Breeze, τα Big City Waves), για μαλλιά έως τους ώμους (Shoulder Touch) ή για μαλλιά με μήκος έως το πηγούνι (Pretty Jaw) – ή το κίνητρο για να κουρευτείτε. Εμπνευστείτε! 
  • Loose Breeze
    Το Loose Breeze είναι εμπνευσμένο από το hippie look και ενισχυμένο με μια δόση sex appeal. Είτε με χωρίστρα στο πλάι, είτε με χαλαρή πλεξούδα στο πλάι ή με χαλαρούς κυματισμούς να πλαισιώνουν το πρόσωπο, αυτό το look εκπέμπει φυσικότητα και φρεσκάδα! “Κάθε γυναίκα μπορέι να αναδείξει την ομορφιά της με μερικούς χαλαρούς κυματισμούς και λίγο όγκο στις ρίζες. Το Loose Breeze είναι ένα look που απονέει νεότητα και φρεσκάδα και φέρνει αμέσως στο μυαλό το κορίτσι της διπλανής πόρτας,” λέει ο Armin Morbach. είτε. Εμπνευστείτε! 
     Το κείμενο αυτό, μαζί με άλλες συμβουλές και πληροφορίες για τις τάσεις του 2016, είναι από το website της Schwatzkopf