Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Redken «Curvaceous» για μπούκλες "πρόκληση"

Jetta
Ο έλεγχος και η ανάδειξη των μαλλιών αποτελεί «πρόκληση» για κάθε γυναίκα με μπούκλες. 


Η νέα σειρά της Redken «Curvaceous» αποτελεί «τη λύση» για κάθε τύπο σγουρών μαλλιών, προσφέροντας στη γυναίκα τις μπούκλες των ονείρων της. Η μούσα της σειράς, η Βρετανίδα τραγουδίστρια και συνθέτης Jetta, διαθέτει πλέον τις πιο ελκυστικές και ανάλαφρες μπούκλες, που ακόμα και μια γυναίκα με ίσια μαλλιά, θα ζήλευε.

Η σειρά Curvaceous είναι ένα επαγγελματικό εξατομικευμένο σύστημα πέντε (5) προϊόντων που μεταμορφώνει και αναδεικνύει τις μπούκλες κάθε τύπου. Το σύμπλοκο CURL MEMORY που περιέχουν τα προϊόντα προσφέρει στα μαλλιά «3 ημέρες απόλυτου ελέγχου και 97% λιγότερο: 

 κρυσταλλική ζάχαρη, που ενυδατώνει και σχηματοποιεί την μπούκλα, 

 έλαιο moringa,που αναζωογονεί τα ξηρά μαλλιά, προσφέροντάς τους ελαστικότητα, έλεγχο και 

 φίλτρο UV που προστατεύει τα μαλλιά από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις.

H νέα σειρά curvaceous της Redken πέντε (5) μοναδικών προϊόντων περιποιείται τις μπούκλες καθ’ όλη τη διάρκεια της φροντίδας τους, από τον καθαρισμό μέχρι και το styling.



ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ
 Curvaceous High-Foaming Cleanser, σαμπουάν χωρίς θειικά και parabens, με ελαφριά σύνθεση και βαθύ καθαρισμό, για φυσικές και ελαστικές μπούκλες. (Ε.Π.Λ.Τ. : 19€)

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΘΡΕΨΗ
 Curvaceous Conditioner, χωρίς αλκοοόλη, σύνθεση 2-σε-1 για εντατική και βαθιά ενυδάτωση.(Ε.Π.Λ.Τ. : 21€*)

ΚΡΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΤΟ STYLING


Curvaceous CCC Spray-Gel, για ενδυνάμωση, έλεγχο και προστασία των μαλλιών με μπούκλες από την υγρασία. (Ε.Π.Λ.Τ. : 21€*)

STYLING
Curvaceous Full Swirl cream-serum, μια 2-σε-1 φόρμουλα που ασφαλίζει την ενυδάτωση των μαλλιών, για απόλυτο έλεγχο και λάμψη των μαλλιών με μπούκλες. (Ε.Π.Λ.Τ. : 21€*)

Curvaceous Ringlet shape perfecting lotion, λοσιόν για απόλυτο έλεγχο, που δίνει σχήμα, λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά με πυκνές μπούκλες. (Ε.Π.Λ.Τ. : 21€*)

Για τη νέα σειρά Curvaceous ο καιρός δεν παίζει ρόλο. Μπορείτε να έχετε τις μπούκλες που πάντα επιθυμούσατε, no matter what!

NEA CURVACEOUS REDKEN 5th AVENUE NYC

Η Redken είναι μια πληρέστατη επαγγελματική σειρά προϊόντων κομμωτηρίου. Είναι lifestyle! Είναι εγκατεστημένη στον κόμβο της μεγαλύτερης μητρόπολης του κόσμου, στο χωνευτήρι των πληθυσμών, των πολιτισμών, των τάσεων και της μόδας, στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Βρίσκεται στο επίκεντρο των πάντων! Εμπνέεται από το στυλ των δρόμων και την κουλτούρα της πόλης, τον παλμό της καθημερινής ζωής, το αστικό design, το street fashion και το tribal spirit. 

FASHION. SCIENCE. INSPIRATION. Don't Follow. Innovate. Get Inspired. Be Part of it.

EXPERIENCE the PROFESSIONAL EDGE.

*Ο καθορισμός της τελικής λιανικής τιμής είναι στη διακριτική ευχέρεια του σημείου πώλησης.