Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

O σεφ του VAROULKO Seaside Λευτέρης Λαζάρου στο The APIVITA Experience Store


Σάββατο 5 Μαρτίου
Ώρα διεξαγωγής: 12-2μμ

Αν η αγάπη  της APIVITA για τα βότανα της ελληνικής φύσης θεωρείται δεδομένη, άλλο τόσο δεδομένη είναι η αγάπη του βραβευμένου Έλληνα σεφ, Λευτέρη Λαζάρου, για τη μαγειρική με ψάρι και τις θαλασσινές γεύσεις. 

Αυτές οι δύο αγάπες λοιπόν  συναντιούνται δημιουργικά στην «κουζίνα» του The APIVITA Experience Store, στην οδό Σόλωνος 6 στο Κολωνάκι. Ναι, η αίθουσα εκδηλώσεων του καταστήματος για μία μέρα, το Σάββατο 5 Μαρτίου και για 2 ώρες, από τις 12 μέχρι τις 2μμ, θα μεταμορφωθεί σε ένα ανοιχτό για το κοινό εργαστήριο μαγειρικής. 

Ο Λευτέρης Λαζάρου, θα αφήσει για λίγο το Μικρολίμανο και το Varoulko Seaside και θα ανέβει στη Σόλωνος, στην καρδιά της Αθήνας, για να μας μάθει πώς να μαγειρεύουμε το ψάρι δημιουργώντας συνταγές με ελληνικά βότανα. Πάρτε χαρτί και μολύβι για να κρατήσετε σημειώσεις, αφήστε χώρο στη φαντασία σας, και ελάτε να μαγειρέψουμε παρέα!


Η είσοδος είναι ελεύθερη 

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται η τηλεφωνική κράτηση θέσης, στο 2103640560 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δείτε όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και σεμιναρίων του The APIVITA Experience Store και ενημερωθείτε για ό,τι νέο προκύπτει στην ιστοσελίδα της εταιρείας, http://www.apivita.com/hellas/apivita-experience-store ή μπελιτε στο blog http://www.apivita.com/hellas/new και αν θέλετε, εγγραφείτε στο newsletter μας

The APIVITA Experience Store

Σόλωνος 6, Κολωνάκι

210 3640560