Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

NIVEA for Black and White. Αόρατη και δραστική

Nivea Deodorant Invisible for Black & White

NIVEA Deodorant Invisible  for Black & White

Προστατεύστε τα ρούχα και την επιδερμίδα σας, με το Νo1 αποσμητικό*

Ανανεωμένο Άρωμα Fresh στη σειρά NIVEA Invisible for Black & White

Ta προϊόντα NIVEA είναι από εκείνα που εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια. Ό,τι και αν έχω δοκιμάσει, από κρέμα προσώπου μέχρι αποσμητικό ή κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, που κάνει περισσότερο σφριγηλή και ζωντανεύει την επιδερμίδα, έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Είναι όλα προϊόντα που έχουν αποτέλεσμα, σέβονται την επιδερμίδα και το δέρμα μας, δεν προκαλούν ερεθισμούς ή αλλεργίες, απορροφώνται γρήγορα και δεν αφήνουν κατάλοιπα.
Πρόσφατα, η σειρά αποσμητικών της NIVEA, Invisible for Black & White παίρνει νέο άρωμα και εμπλουτίζεται με περισσότερη φρεσκάδα και δροσερή αύρα.

Το NIVEA Deodorant Invisible for Black & White αποτελεί ξεκάθαρα την Νο1 επιλογή στην προστασία των ρούχων μας και δίνει λύση στο αντιαισθητικό, αιώνιο πρόβλημα των λεκέδων από αποσμητικό. Με τα αποσμητικά αυτά, μπορούμε πλέον να απαλλαγούμε από τα λευκά σημάδια στα σκουρόχρωμα υφάσματα και τους κίτρινους λεκέδες στα ανοιχτόχρωμα ρούχα,  ενώ παράλληλα προστατεύουμε την επιδερμίδα μας. 

Χάρη στην πρωτοποριακή του σύνθεση, το αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White, συνδυάζει την απαλή φροντίδα της NIVEA με μία αόρατη και αποτελεσματική 48ωρη προστασία, ενώ παράλληλα περιποιείται ό,τι πολυτιμότερο "φοράμε"… την επιδερμίδα μας! 

Η NIVEA, από το 2005, κατάφερε να βάλει τέλος στα λευκά σημάδια στα ρούχα, που είναι συνήθως κατάλοιπα αλάτων που περιέχονται στα αποσμητικά. Η καινοτομική τεχνολογία της συντελεί στη διάλυση των αλάτων αλουμινίου σε υδατικό γαλάκτωμα και καλύπτονται με έλαια, που λειτουργούν σαν καμουφλάζ. 

Η καινοτομία των αποσμητικών NIVEA Invisible for Black & White προστατεύει από τους κίτρινους λεκέδες, εμποδίζοντας τις ουσίες που τους δημιουργούν να εισχωρήσουν βαθιά στις ίνες και να καταστρέψουν τα ρούχα μας, αφού η απομάκρυνσή τους στο πλυντήριο είναι πλέον εύκολη υπόθεση!

Η σειρά NIVEA Deodorant Invisible for Black & White περιλαμβάνει roll on και spray, σε δύο αρώματα: το άκρως ανανεωμένο Invisible for Black & White Fresh που έρχεται να χαρίσει ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση φρεσκάδας και δροσιάς και το Invisible for Black & White Clear. Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε αυτό που μας ταιριάζει περισσότερο και να εμπιστευτούμε τη μοναδική καινοτομία της NIVEA. 

Για μια ανεπανάληπτη αίσθηση φρεσκάδας και απόλυτης προστασίας των ρούχων μας μπορούμε απλά να αφεθούμε στην περιποίηση των αποσμητικών NIVEA Deodorant Invisible for Black & White.

Όλα τα αποσμητικά δεν περιέχουν οινόπνευμα, χρωστικές ουσίες και είναι δερματολογικά εγκεκριμένα για τη συμβατότητά τους με την επιδερμίδα.