Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Ermanno Scervino Collection Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017


Επιμέλεια Μαλλιών από τον Paolo Soffiatti για τη Moroccanoil®ΕΜΠΝΕΥΣΗ: 

Η συλλογή του Ermanno Scervino για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016-2017 διαθέτει ρομαντικά σχέδια και λεπτό φινίρισμα που καθορίζει την τέλεια ισορροπία δομής και θηλυκότητας. Για να αντανακλάσει αυτή την αίσθηση, ο Paolo Soffiatti δημιούργησε δύο διαφορετικά χτενίσματα που έδεναν άψογα με τη συλλογή - ίσια μαλλιά με απαλούς κυματισμούς στο πρώτο χτένισμα και γεμάτες μπούκλες στο δεύτερο.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK

Εκδοχή με τα ίσια μαλλιά:

 Προετοιμάστε εφαρμόζοντας το Moroccanoil Treatment ώσπου να υγράνετε τα μαλλιά και να δημιουργήσετε μία βάση που θα μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα, πράγμα απαραίτητο για όμορφα, υγιή και λαμπερά μαλλιά.

 Στη συνέχεια, εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα από το Moroccanoil Root Boost σε όλα τα μαλλιά για παραπάνω όγκο.

 Χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer, στεγνώστε απαλά τα μαλλιά ενώ παράλληλα τα δουλεύετε με τα δάχτυλά σας για να δώσετε ένα φυσικό τελείωμα. Μετά, δημιουργήστε χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι ανάλογα με το μοντέλο.

 Για έξτρα απαλότητα και λάμψη, εφαρμόστε μερικές σταγόνες από το Moroccanoil Treatment για να μαζέψετε όποιες τρίχες πετάνε και στη συνέχεια χτενίστε ελαφρά την επιφάνεια των μαλλιών με τη  Moroccanoil Ceramic Round Brush.

 Έπειτα, χωρίστε τα μαλλιά σε τμήματα και δημιουργήστε ελαφριούς κυματισμούς χρησιμοποιώντας σίδερο για μπούκλες. Όταν έχετε τελειώσει, χτενίστε απαλά με μια αραιή χτένα.

 Ολοκληρώστε το look ψεκάζοντας με το Moroccanoil Glimmer Shine για ένα πανέμορφο, φωτεινό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ LOOK
Εκδοχή με τα σγουρά μαλλιά:

 Προετοιμάστε τα μαλλιά εφαρμόζοντας το Moroccanoil Treatment για να έχετε μία εύκολη και ελαστική βάση. Επίσης, είναι απαραίτητο για αυτή την εκδοχή του χτενίσματος να έχετε ποιοτικά μαλλιά, φυσικά όμορφα και απαλά δηλαδή.

 Στη συνέχεια, ψέκασα τα μαλλιά με νερό και, στα υγρά πια μαλλιά, εφάρμοσα γενναιόδωρη ποσότητα από τη Moroccanoil Smoothing Lotion σε όλα τα μαλλιά και περίμενα να απορροφηθεί. Η Moroccanoil Smoothing Lotion είναι ένα απαραίτητο προϊόν για να εξασφαλίσετε ένα ενυδατωμένο look, με γεμάτες μπούκλες χωρίς καθόλου φριζάρισμα.

 Μετά από αυτό, στέγνωσα τα μαλλιά χρησιμοποιώντας το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer, με τον διαχύτη για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

 Χώρισα περαιτέρω τα μαλλιά σε  μικρότερα τμήματα και επέλεξα ένα μικρό σίδερο για μπούκλες για να δημιουργήσω έντονες μπούκλες.

 Όταν τέλειωσα να σγουραίνω τα μαλλιά, δούλεψα στη μπροστινή περιοχή, τονίζοντας το μέτωπο με κυματισμούς, που παρέμειναν όμως ίσοι, χωρίς όγκο.

 Τελειώνοντας, ένα γενναιόδωρο ψέκασμα Moroccanoil Luminous Hairspray έδωσε στο χτένισμα κράτημα, ελαφρότητα και λάμψη.