Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

ΚΑΛΗΜΕΡΑ, με ωραία νέα!


Καλημέρα σας!
Ο ήλιος πάει να σκάσει κάποια δειλά χαμόγελα σήμερα φτιάχνοντας και τη δική μας διάθεση, που έχουμε μάθει στη λαμπερή του παρουσία.
Μην ξεχνάτε να έχετε θετική αντιμετώπιση στις καταστάσεις και αυτή τη μέρα, ελπίζοντας όλο και περισσότερο για το καλύτερο και παλεύοντας με όλες σας τις δυνάμεις γι΄αυτό.
Ας ξεκινήσουμε όμως αμέσως την περιποίηση της επιδερμίδας μας, κάτι που θα μας κάνει να νοιώσουμε καλύτερα στη στιγμή, και να συνεχίσουμε ωραιότερες, ή μάλλον με λαμπερότερη εμφάνιση, τη μέρα μας.
Ελπίζω να χρησιμοποιήσατε κάποιο προϊόν demaquillage χθες βράδυ, λίγο πριν πέσετε για ύπνο και να βάλατε αντίστοιχα μία ειδική κρέμα νύχτας, ώστε η επιδερμίδα σας να είναι περισσότερο αναζωογονημένη και δροσερή, σήμερα. Ελπίζω...
Την ίδια διαδικασία, περίπου, θα πρέπει να κάνετε και τώρα, το πρωί. Να καθαρίσετε δηλαδή πολύ καλά το πρόσωπό σας ώστε να είναι έτοιμο να δεχθεί την περιποίηση που του αξίζει.
Εγώ, ξεκίνησα την περιποίηση της επιδερμίδας μου με το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire, της GARNIER, που είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και την πιο ευαίσθητη. 
Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire by Garnier

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη, δεν έχει άρωμα ενώ είναι και δερματολογικά/οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Καθάρισα, λοιπόν, με αυτό το πρόσωπό μου και η αλήθεια είναι ότι ένοιωσα τη δροσιά του να με τονώνει και να με ξυπνάει, κάτι που χρειαζόμουν, πραγματικά. Και να μην ξεχάσω να σας πω ότι δεν χρειάστηκε να τρίψω επίμονα το πρόσωπό μου ή να περάσω πολλές φορές το προϊόν αυτό σε κάποια ιδιαίτερα σημεία. Όπως είχα προσέξει από το προηγούμενο βράδυ, με την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα μου καθάρισε αμέσως.
Πίσω στο σημερινό πρωί, πάλι...
Αφού χρησιμοποίησα το Νερό Ντεμακιγιάζ Micellaire, της GARNIER, κοιτάχτηκα φυσικά στον καθρέφτη και πρόσεξα ότι η επιδερμίδα μου έδειχνε ακόμη κουρασμένη (ήταν μια μάλλον κουραστική εβδομάδα, αυτή που πέρασε). Δοκίμασα λοιπόν για πρώτη φορά ένα άλλο προϊόν της Garnier, ειδικό για μετά το πρωϊνό ξύπνημα, όπως προϊδεάζει και η ονομασία του, GARNIER Miracle Wake Up Crème
Garnier Miracle Wake Up Creme

Πραγματικά, από την πρώτη κιόλας στιγμή, ένοιωσα την επιδερμίδα μου ανανεωμένη, ολοφάνερα ενυδατωμένη, το ιδιαίτερα διακριτικό άρωμα της κρέμας μού άρεσε πολύ, ενώ η όψη του προσώπου μου, ακόμη περισσότερο.
Αυτό που υπόσχεται (και πραγματοποιεί) η GARNIER Miracle Wake Up Crème, σαν άμεσο αποτέλεσμα είναι 1. η ενυδάτωση που διαρκεί όλο το 24ωρο (έχουν περάσει 5 ώρες μετά από την εφαρμογή της και όντως ισχύει κάτι τέτοιο), 2. το "σβήσιμο" των ρυτίδων (έχω μάλλον ανανεωμένη όψη), ενώ σαν μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα, τη σύσφιγξη της επιδερμίδας και την απάλειψη των ρυτίδων, μέρα με τη μέρα. 
Προσωπικά, έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από αυτά τα δύο προϊόντα, τα οποία σας συστήνω χωρίς επιφύλαξη και θα χαρώ να μάθω τα σχόλιά σας, σχετικά, στο eirinikan25@gmail.com, ή cosmeticsdeluxblogspot@gmail.com, αν το αποφασίσετε.
Καλή μας συνέχεια
Ειρήνη
#cosmetics
#garnier