Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

WELLNESS BY ORIFLAME. Μας κάνει καλό

Wellness Open Day - Αφιερωμένη στον καλύτερο εαυτό μας!

Μία μοναδική εμπειρία Wellness είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι, τα μέλη και 

οι συνεργάτες της Oriflame, το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, στην Τεχνόπολη στο Γκάζι

Η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην υγεία, στην ευεξία, στη διατροφή, στην άσκηση και στην ομορφιά, με αφορμή το λανσάρισμα των νέων της προϊόντων Wellness by Oriflame στην Ελληνική αγοράΠάνω από 500 άτομα φόρεσαν τα αθλητικά τους και γυμνάστηκαν με τις ομάδες του  Yava Fitness Centers και της Les Mills Greece, και ενημερώθηκαν από έγκριτους γιατρούς και διατροφολόγους για τη σημασία της σωστής διατροφής και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παχυσαρκία.


 Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τα διατροφικά οφέλη των 9 νέων προϊόντων που συμπληρώνουν τη σειρά Wellness by Oriflame και να ξεκλειδώσουν το Σουηδικό μυστικό ευεξίας, ομορφιάς και  αντιγήρανσης, έτσι ώστε να δείχνουμε πάντα πιο όμορφοι και νεότεροι από την ηλικία μας.

Ιδιαίτερη τιμή αποτέλεσε η παρουσία της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Ελλάδα, με τον πρόεδρό της Ισίδωρο Κούβελο, την διευθύντρια της Ιλεάνα Κλοκώνη και τους συνεργάτες της Ακαδημίας και Ολυμπιονίκες μας Εύα Χριστοδούλου, Νίκο Δεληγιάννη, Βασιλική Μιλλούση και τη μεγάλη μας ελπίδα για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, Λευτέρη Πετρούνια. Όλοι τους αναφέρθηκαν στα οφέλη της άσκησης και της σωστής διατροφής για ένα υγιή οργανισμό. 

Ο Πρόεδρος της ΕΘΝ.Ο.Α,  Ισίδωρος Κούβελος ευχαρίστησε την Oriflame για την πολύχρονη συνεργασία και στήριξη στο έργο της Ακαδημίας με την επιμέλεια του μακιγιάζ των ιερειών και της Πρωθιέρειας στις τελετές Αφής – Παράδοσης της Ολυμπιακής φλόγας των τελευταίων χρόνων.

Πολύτιμοι συνεργάτες για την υλοποίηση της Wellness Open Day ήταν: ο ειδικός διατροφολόγος της Oriflame Δημήτρης Αθανασιάδης, η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Μαρίτα Κοσμαδάκη, η Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας Μαρία Βέη και οι διατροφολόγοι Λουκία Γερακίτη και Γεωργία Ζιώγου.

Ειρήνη Κάντζα
#oriflame