Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Make up Genius application και γίνετε ακόμα πιο όμορφες...!

Η  L'Oréal πρωτοτυπεί και πάλι και σας δείχνει βήμα-βήμα πώς θα δείχνετε με το make up στο οποίο θέλετε πιθανώς να πειραματιστείτε. Ανακαλύψτε λοιπόν την πρώτη εφαρμογή make up εικονικής πραγματικότητας από τη  L'Oréal Paris. Δοκιμάστε ένα εύρος από looks και προϊόντα σε πραγματικό χρόνο από το κινητό ή το tablet σας!

Και να πώς θα το πετύχετε...
Άμεση δοκιμή
Πρόκειται για μια Νέα τεχνολογία "δοκιμής" - το πρόσωπό σας "βάφεται" στιγμιαία. Με την νέα αυτή τεχνολογία αιχμής, μπορείτε να δημιουργήσετε την τέλεια προσομοίωση του make up σας. Δεν θα το πιστεύετε, αλλά καθώς θα "εφαρμόζετε" ένα πλήθος προϊόντων και looks, θα βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα σαν να φοράτε στην πραγματικότητα τα προϊόντα αυτά! 


Μια μαγική τεχνολογία για μία τέλεια προσομοίωση του makeup.

Τεχνογνωσία σχεδιαστών
Όλες οι προτάσεις, τα looks, και τα how-to's από τους make up experts της L' Oreal Paris, σε μια εφαρμογή. Τα αγαπημένα σας looks εφαρμόζονται απευθείας στο πρόσωπό σας. Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα στη στιγμή, πραγματικά, ως διά μαγείας....
Άπειρα looks και προϊόντα
Πειραματισθείτε με όσα looks θέλετε! Liners, μολύβια φρυδιών, lipsticks, ρουζ.. Δοκιμάστε ένα εύρος από looks, προϊόντα και χρώματα.
Παρακολουθείστε καθώς το makeup σας ζωντανεύει και προσαρμόζεται τέλεια στο πρόσωπό σας ακολουθώντας τις κινήσεις σας. Είναι σαν να το φοράτε!


Πάντοτε συνδεδεμένη

Δοκιμάστε άμεσα τα τελευταία looks, με μία επαναστατική τεχνολογία άμεσης σάρωσης!

Αιχμαλωτίστε τα αγαπημένα σας L'Oréal Paris looks από τα περιοδικά, και δοκιμάστε τα άμεσα στο Makeup Genius ή μοιραστείτε τα με φίλους στο Facebook και στο Instagram!

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή, πατήστε απλά εδώ και γίνετε ακόμα πιο όμορφη!