Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Euthalia Natural Cosmetic Values, Φυσικά Προϊόντα με ιστορία

Euthalia Natural Cosmetic Values

Η Euthalia είναι μια εταιρεία που παρασκευάζει προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς από 100% φυσικά συστατικά, όπως είναι το Ελαιόλαδο, η Καλέντουλα, το Κόκκινο κρασί, το Λεμόνι, η Λεβάντα, το Μελισσοκέρι...Μάλιστα, για κάθε ένα από τα συστατικά που χρησιμοποιεί στην παραγωγή των προϊόντων της, η εταιρεία σχεδιάζει και ένα ξεχωριστό σύμβολο. 

Τα καλλυντικά της Euthalia δεν περιέχουν, Parabens, SLS, PEG,Ethanolamines, Phenoxyethanol, Mineraloils,Perfum, Colors, Silicones, PPG. Δεν δοκιμάζονται στα ζώα.
Όμως, πριν συνεχίσω σε άλλες λεπτομέρειες για τα προϊόντα της Euthalia, θα ήθελα να σας πω δυο λόγια για την αληθινή ιστορία της ιδρύτριάς της, για την αυθεντική πηγή της έμπνευσής της...
Μια ιστορία βαθειά ελληνική, που μοιάζει λίγο σε παραμύθι, κάτι που με συγκινεί ιδιαίτερα, όσο ιδιαίτερα με ενθουσιάζει η απόλυτα φυσική προέλευση των συστατικών που η εταιρεία χρησιμοποιεί για τα προϊόντα της.
Άς δούμε, όμως την ιστορία της...
Η εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values ιδρύθηκε το 2012 με απόλυτο σεβασμό στη φύση, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία, με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, τα καλλυντικά Εuthalia δημιουργήθηκαν για τον σύγχρονο άνθρωπο της πόλης, προσφέροντας στην επιδερμίδα του λάμψη και υγεία.
Βασικός πρωταγωνιστής το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, που δημιουργεί ευεργετικές συνθέσεις για το σώμα και την ψυχή.
Η εταιρεία δημιούργησε μια σειρά 100% φυσικών καλλυντικών αξιοποιώντας τα δώρα της ελληνικής φύσης. Κύριο συστατικό της το βιολογικό παρθένο ελαιόλαδο και τα ευεργετικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας που προορίζονται για τον ευαισθητοποιημένο καταναλωτή της πόλης.

Οι "ρίζες" της
Στην αιγιοπελαγίτικη Σκόπελο, η γιαγιά Ευθαλία έμαθε από πολύ μικρή να αξιοποιεί τα ευεργετικά βότανα του νησιού και να τα εντάσσει στην καθημερινότητά της. Οι δικές της μοναδικές συνταγές για υπέροχα σαπούνια και κηραλοιφή που έκαναν το σπίτι να μοσχοβολά φρεσκάδα και το δέρμα της να λάμπει από υγεία, έδωσαν στην εγγονή Ευθαλία την έμπνευση να ιδρύσει την Euthalia Natural Cosmetic Values. 
Σκόπελος
Η σειρά ελληνικών φυσικών καλλυντικών Euthalia απευθύνεται στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή:
υιοθετώντας ολιστική προσέγγιση, παντρεύει τη γνώση για τις ιδιότητες των φυσικών υλικών με την τελευταία λέξη της κοσμετολογίας. Με βασικό συστατικό το πολύτιμο βιολογικό ελαιόλαδο, πλαισιωμένο από τα γνωστά για την αντιοξειδωτική τους δράση άγριο τριαντάφυλλο και κίστο, 100% φυσικά και με ενισχυμένη αποτελεσματικότητα, έχουν πάρει τιμής ένεκεν το όνομα της γυναίκας που τα ενέπνευσε, επαληθεύοντας την υπόσχεση για ευ-θαλία και ευ-δοκιμία της επιδερμίδας στην οποία προσφέρουν τροφή, υγεία και λάμψη.
Παράλληλα, στην καρδιά τους κρύβουν τον γοητευτικό απόηχο της  κοπέλου και της Γιαγιάς Ευθαλίας και αποτιμούν φόρο τιμής στη αιώνια δύναμη της Φύσης και στις παραδοσιακές αξίες και αρετές του ελληνικού πολιτισμού.
euthalia conditioning body cream
Conditioning Body Cream
Βαθύς καθαρισμός και εντατική ενυδάτωση. Για όλους τους τύπους δέρματος, καθημερινή χρήση, ιδανικό και για παιδιά.
Περιγραφή Προϊόντος
Ενυδατική κρέμα σώματος εμπλουτισμένη με ένα αναζωογονητικό μείγμα αιθέριων ελαίων που αναπλάθει, περιποιείται, τονώνει και εξασφαλίζει τη νεανική υφή στο δέρμα σας. Η μαλακτική, αντιφλεγμονώδης και ενυδατική σύνθεσή της είναι ιδανική για αφυδατωμένες, ταλαιπωρημένες από ατμόσφαιρα, τον ήλιο και την αποτρίχωση επιδερμίδες. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος καθώς και για επιδερμίδες με ξηροδερμία, έκζεμα και λιπαρότητα.
Καλέντουλα
Αυτό το προϊόν έχει ως κύριο συστατικό την καλέντουλα.
Καλέντουλα
Η καλέντουλα περιέχει ένα σύνολο ευεργετικών συστατικών, στα οποία οφείλονται οι πολλές της θεραπευτικές δράσεις. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι σαπωνίνες, τα καροτενοειδή, οι στερόλες, τα φλαβονοειδή, τα αιθέρια έλαια. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ενυδατική, καθαριστική, αντιφλεγμονώδη, αντισηπτική, στυπτική, καταπραϋντική και επουλωτική της δράση. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα βότανα για τη θεραπεία τοπικών δερματικών προβλημάτων, ερεθισμούς, φλεγμονές, μολύνσεις, δερματικά έλκη, εξωτερικές αιμορραγίες, αλλά και για μώλωπες και διαστρέμματα.
Πολλά περισσότερα προϊόντα και στοιχεία για την εταιρεία Euthalia Natural Cosmetic Values, θα ακολουθήσουν σύντομα...
Ειρήνη Κάντζα
#cosmeticsdelux