Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

9 ways to stay SEMPRE VIVA


Καλό απόγευμα!
Σήμερα, θα σου πω για κάποια νέα προϊόντα που είχα την τύχη να δοκιμάσω και βρήκα ότι είναι από αυτά που κέρδισαν επάξια μια θέση στα must have προϊόντα της καθημερινής μου περιποίησης.
SempreViva, Natural Products, που πήραν το όνομά τους από ένα σπάνιο λουλούδι, το sempre viva (σημαίνει πάντα ζωντανό), φύεται στα Κύθηρα και το ίδιο, οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι δεν μαραίνεται ποτέ.
Το Sempre Viva αποτελεί ένα σύμβολο ομορφιάς που αντιστέκεται και κερδίζει τη μάχη με το χρόνο και τα σημάδια του
Με τα προϊόντα αυτά, η ομορφιά γίνεται προσιτή σε όλους, αφού Sempre Viva σημαίνει πια ομορφιά, αλλά και υγεία...
Νομίζω ότι θα σε ενδιαφέρει να μάθεις ότι τα Sempre Viva κυκλοφορούν σε ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης που περιλαμβάνουν αναζωογονητικά αφρόλουτρα, ενυδατικές κρέμες σώματος και χεριών, ευεργετικά χειροποίητα σαπούνια, βελούδινης υφής body butters, υπέροχα, ευωδιαστά body scrub και body splash που ξυπνούν τις αισθήσεις με τα μοναδικά, απολαυστικά τους αρώματα...
Οι σειρές αυτές είναι:
POMEGRANATE (ΡΟΔΙ), OCEAN (ΩΚΕΑΝΟΣ), WHITE MUSK, CAMOMILE and HONEY (ΧΑΜΟΜΗΛΙ και ΜΕΛΙ), OLIVE (ΕΛΙΑ), ALOE VERA (ΑΛΟΗ), DONKEY's MILK (ΓΑΛΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑΣ), MASTIC (ΜΑΣΤΙΧΑ), GRAPE (ΣΤΑΦΥΛΙ).

Από τις σειρές αυτές, επιλέγω να σου πω για το Shower Bath που κυκλοφορεί σε συσκευασία 400ml. 

Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο που δημιουργεί έναν ευεργετικό κρεμώδη αφρό, που έχει ενυδατική και μαζί καθαριστική δράση, με αποτέλεσμα να θρέφει και να προφυλάσσει το δέρμα από τη ξηρότητα, ενώ απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. 
Το ότι είναι εύκολο στο ξέβγαλμα, αποδεικνύει τη σύνθεσή του από αγνά συστατικά, ενώ την ίδια στιγμή απελευθερώνει ένα εκλεπτυσμένο και χαλαρωτικό άρωμα.


Μια καθημερινή περιποίηση λίγων λεπτών που δικαιούμαστε όλες...

Ειρήνη Κάντζα

#cosmeticsdelux
#sempreviva
#naturalproducts
#skincareproducts