Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 Serum + 2 face products by Oriflame

Γειά σας!
Σήμερα, θέλω να σας πω λίγα πράγματα περισσότερα από όσα ίσως γνωρίζετε, για την Oriflame, μια κορυφαία πολυεθνική εταιρεία καλλυντικών απευθείας πώλησης με παρουσία σε πάνω από 60 χώρες παγκοσμίως και ηγετική θέση σε περισσότερες από τις μισές. Η Oriflame "γεννήθηκε" στη Σουηδία και τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στην Ελβετία.
Η Oriflame πιστεύει στην Ομορφιά και έτσι, μέσα από τα εξαιρετικά προϊόντα ομορφιάς που διαθέτει δίνει σε εκατομμύρια ανθρώπους την ευκαιρία να αλλάξουν τη ζωή τους, ή τουλάχιστον την εμφάνισή τους, προς το καλύτερο. Πώς; Επειδή αν δείχνουμε όμορφοι, αισθανόμαστε όμορφα και όταν αισθανόμαστε όμορφα είμαστε έτοιμοι να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας. 
Τα καλλυντικά της Oriflame βασίζονται σε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, με περισσότερους από 100 επιστήμονες να εργάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Έρευνας και Ανάπτυξης, με σκοπό να δημιουργήσουν προϊόντα που θα αγαπήσουμε και θα απολαμβάνουμε να χρησιμοποιούμε.
Από τα προϊόντα αυτά, σήμερα επέλεξα τρία που μου άρεσαν πολύ.
Oriflame, Serum Ημέρας & Νύχτας Time Reversing SkinGenist

Oriflame Serum Ημέρας και Νύχτας, Time Reversing SkinGenist

Το προϊόν αυτό αποτελεί μια πρωτοποριακή σύνθεση για την περιποίηση της επιδερμίδας με αναζωογονητικό genisteinSOY που επαναδραστηριοποιεί τα Beauty Genes™. 
Αποκαθιστά και ομορφαίνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα την ανανέωση της όψης και της υφής της, τη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων και τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητάς της. 
Το προϊόν αυτό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε  πρωί και βράδυ.
Απλώνεται και απορροφάται πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει ίχνος περιττής υγρασίας στην επιδερμίδα. 
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε μόνο του, είτε σαν βάση για την κρέμα σας, ενώ για για μέγιστα αποτελέσματα μπορείτε να ολοκληρώστε τη φροντίδα της επιδερμίδας σας με την Κρέμα Ημέρας ή Νύχτας Time Reversing.

Κρέμα Ημέρας Time Reversing SkinGenist™ με SPF 15

Εμπνευσμένη από έρευνες γενετικής, αυτή η ισχυρή αντιγηραντική φόρμουλα αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη γήρανση της επιδερμίδας. Το καθαρό genisteinSOY που περιέχει δρα στα Beauty Genes™ της επιδερμίδας βοηθώντας τη να διατηρηθεί ελαστική, γεμάτη ζωντάνια, λάμψη και νεανικότητα. Με προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τη φωτογήρανση.
Ε.Λ.Τ.: 44,00 € 

Κρέμα Νύχτας Time Reversing SkinGenist™

Μια κρέμα που μας βοηθά να ανανεωθούμε ενώ ξεκουραζόμαστε! Μία ισχυρή αντιγηραντική φόρμουλα που παρατείνει τη νεανική όψη της επιδερμίδας. Με ενθυλακωμένο genisteinSOY, που δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Με πλούσια, πολυτελή υφή που θρέφει και ανανεώνει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητά της και μειώνει τις ρυτίδες.
Ε.Λ.Τ.: 44,00 
Δοκιμάστε τις και απολαύστε τις!

Ειρήνη Κάντζα 

#cosmeticsdelux   #oriflame