Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

1 primer for your hair



Καλό  μεσημέρι και μην ξεχνάς να είσαι κεφάτη, ιδίως σε μια μέρα σαν αυτή, που ο ήλιος λάμπει και πάλι!
Επίσης, μην ξεχνάς, να περιποιείσαι όσο πιο συχνά μπορείς τον εαυτό σου. 
Και δεν μιλάω για τίποτα φοβερές υπερβολές, αλλά για το απαραίτητο pampering που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφα, για σένα και τους γύρω σου!
Τέλος, μην ξεχνάς να δοκιμάζεις νέα προϊόντα και συμβουλές που σε κάνουν να φαίνεσαι και να είσαι ακόμη πιο όμορφη, ιδίως αν προέρχονται από ανθρώπους που ξέρουν για τι μιλάνε.
Αλλά, ας πάμε στο θέμα μας, δηλαδή ό,τι νεότερο και καλύτερο υπάρχει στον κόσμο των καλλυντικών, της ομορφιάς και της μόδας...
Τώρα πια, θα έχεις καταλάβει ότι, εκτός από τα cosmetics-skin care products που δοκιμάζω συχνότατα, κάνω και πολλές βόλτες στο διαδίκτυο, καθώς μου αρέσει να ενημερώνομαι σχετικά όσο περισσότερο μπορώ.
Έτσι, σε μια από αυτές τις βόλτες μου, ανακάλυψα μια πολύ χρήσιμη συμβουλή την οποία και αμφισβήτησα, μέχρι που τη δοκίμασα.
Η συμβουλή προερχόταν από το thezoereport.com και ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τεκμηριωμένη (το καλό και η αλήθεια να λέγονται).
Η Zoe λοιπόν, πριν τη συμβουλή που αναφέρει, κάνει (μεταφέρω κάποια από τα όσα λέει, εδώ, σε ελεύθερη απόδοση) μια μικρή εισαγωγή όπου αναφέρει ότι τα μαλλιά της σγουραίνουν με τη βροχή και την υγρασία, με άλλα λόγια αναφέρεται στο λεγόμενο φριζάρισμα. 
Το φριζάρισμα, προκαλείται τόσο από την υγρασία, όσο και από τον στατικό ηλεκτρισμό και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό, αφού κάνει τα μαλλιά ατίθασα.
Η Zoe, λοιπόν, δοκίμαζε ένα primer προσώπου, (το προϊόν που χρησιμοποιούμε συνήθως μετά την ενυδατική μας κρέμα και πριν το foundation/make up), που κάνει την επιδερμίδα πιο "γεμάτη" και φωτεινή, ενώ βοηθάει το make up να μένει αναλλοίωτο, πολύ περισσότερο χρόνο.
Αφού το χρησιμοποίησε για το πρόσωπο, "πέρασε" τα υπολείμματα που είχαν μείνει στα δάχτυλά της στα μαλλιά της και όταν βγήκε έξω, ούτε η υγρασία ούτε η βροχή, μπόρεσαν να της καταστρέψουν το χτένισμα. Η αιτιολογία που δίνει γι΄αυτό, είναι το γεγονός ότι πολλά primer προϊόντα - όπως λέει- περιέχουν σιλικόνη, κάτι που βοήθησε τα μαλλιά της να "κάτσουν καλά στη θέση τους".
Φυσικά, όπως λέει και η ίδια, δεν το έκανε συνήθεια να βάζει primer καθημερινά στα μαλλιά της, απλά μπορεί και να είναι μια καλή ιδέα, όταν κάποια άλλα προϊόντα δεν μας δίνουν το ποθητό αποτέλεσμα, ή απλά, δεν υπάρχουν στο σπίτι, τη στιγμή που τα χρειαζόμαστε.
Σε λίγο, θα σου συστήσω ένα primer, το οποίο μπορεί να μην έχω χρησιμοποιήσει ακόμη στα μαλλιά μου, που -παρεπιπτόντως- φριζάρουν πολύ, αλλά στο πρόσωπό μου έχω δει θαυμαστά αποτελέσματα!


Ειρήνη Κάντζα
#primer
#cosmetics delux
#antifreeze