Ticker

9/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

2 ESSENCE FRAGRANCE SETS ...for Christmas

essence “fragrance sets”
η essence για ακόμη μία φορά παρουσιάζει τα “fragrance sets” με τα αγαπημένα προϊόντα της φετινής χρονιάς. Αυτά τα Χριστούγεννα, δύο από τα πιο δημοφιλή αρώματα θα είναι διαθέσιμα σε ένα υπέροχο σετ δώρου. Κάθε σετ περιλαμβάνει εκτός από το άρωμα και δύο βερνίκια νυχιών –ένα από τη σειρά I ♥ TRENDS nail polish the nudes, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στα καταστήματα, και ένα βερνίκι νυχιών από τη νέα σειρά I ♥TRENDS nail polish the metals σε μία limited απόχρωση αποκλειστικά για εσάς. Τα σετ αυτά θα φέρουν στο μυαλό σας όμορφες αναμνήσεις και θα σας γεμίσουν με συναισθήματα χαράς. Γλυκά αλλά και φρέσκα, λουλουδένια αλλά και φρουτώδη - οι συνδυασμοί αυτοί των αρωμάτων θα σας ενθουσιάσουν! 
Τα αρώματα έχουν δημιουργηθεί σε συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους αρωματοποιούς και παρουσιάζονται σε κομψή συσκευασία, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά, σε φρέσκα και μοντέρνα σχέδια. Τα αρώματα διατίθενται σε συσκευασία των 50 ml.


essence fragrance set – like a new love

Νιώστε το καρδιοχτύπι! Το σετ “like a new love” θα κάνει τη καρδιά σας να χτυπήσει λίγο πιο γρήγορα. Το άρωμα αυτό είναι λουλουδένιο, φρουτώδες και ταυτόχρονα ρομαντικό –τόσο συναρπαστικό όσο το πρώτο σας ραντεβού! Το μείγμα από μανταρίνι, γκρέιπ φρουτ, πιπέρι και elemi δημιουργεί ένα συναρπαστικό συνδυασμό στις κορυφαίες νότες. Από την άλλη μεριά, η παιώνια, ο υάκινθος, το τριαντάφυλλο και το ροδάκινο δίνουν μία λουλουδένια πινελιά, ενώ ο καφές, η σοκολάτα, η βανίλια και το musk, στις βασικές νότες, κάνουν το άρωμα αυτό τόσο μοναδικό και αισθησιακό. Το σετ αυτό περιέχει και δύο βερνίκια νυχιών από τη σειρά I ♥ TRENDS – το ένα μάλιστα έχει ένα εκπληκτικό, μεταλλικό εφέ. 
Περίπου στα €7,99*.

essence fragrance set – like a day in a candy shop
Καραμέλες παντού! Το άρωμα αυτό είναι φρέσκο και λουλουδένιο και ταυτόχρονα γλυκό και αισθησιακό. Οι κορυφαίες νότες, που αποτελούνται από ροδάκινο και ορχιδέα, χαρίζουν μία ελαφριά φρεσκάδα, ενώ οι μεσαίες νότες, που αποτελούνται από ηλιοτρόπιο, πασχαλιά και πέταλα γιασεμιού, δίνουν μία πιο λουλουδένια νότα. Τέλος, οι βασικές νότες, που περιλαμβάνουν βανίλια, φασόλια tonka και απαλό musk, δίνουν στο άρωμα μία γλυκιά και εξωτική πινελιά που το κάνει τόσο αισθησιακό. Το σετ αυτό περιέχει και δύο βερνίκια νυχιών από τη σειρά I ♥ TRENDS – το ένα μάλιστα έχει ένα εκπληκτικό, μεταλλικό εφέ. 
Περίπου στα €7,99*.
Τα νέα “fragrance sets” θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα από τα μέσα Δεκεμβρίου 2015**.